in

Proiectul care a dat naștere unui nou concept, în care standardele premium sunt principalele repere

Situat în Mamaia Nord, Constanța, O.B.A. Different by Luxury se prezintă pieței imobiliare printr-un design aparte, definit de calitate și concept inovator.

Gabriela Nicuț – Director Executiv O.B.A DIFFERENT BY LUXURY

 

Dezvoltatorul imobiliar vine în întâmpinarea persoanelor ce doresc să achiziționeze o locuință în zona cea mai apreciată a litoralului românesc, prin diferite proiecte care înglobează un spectru divers de apartamente concepute în funcție de nevoile pieței. Totodată, viziunea companiei este cea de a oferi clienților o experiență completă, pliindu-se și pe dorințele acestora.

Confortul, siguranța și condițiile premium sunt premisele după care echipa de profesioniști, ce include arhitecți de renume și ingineri desăvârșiți, realizează proiectele.

Bogdan Alexandru Onea – CEO O.B.A. DIFFERENT BY LUXURY

Conștienți de faptul că în ultima perioadă, din ce în ce mai multe persoane și-au educat sau, mai bine spus, “șlefuit” gustul în materie de imobilul în care doresc să investească, O.B.A. Different by Luxury răspunde, sub formă de proiecte, publicului care înțelege și apreciază calitatea materialelor, design-ul unic – trasaje ale potențialului de investiție în ceea ce se diferențiază pe piață imobiliară.

Printre proiectele finalizate ce poartă emblema O.B.A. Different by Luxury, se numără O.B.A. Lake I – M14 și O.B.A. Lake ÎI – M14. Caracteristicile tehnice ale acestor proiecte sunt reprezentate de: fațadele decorative, peretti tencuiti mecanizat, ceramica, marmura granit, tavanele extensibile lucioase din barrisol , centrala termică, încălzirea în pardoseală, aer condiționat etc. De asemenea, locuitorii se bucură de spațiile verzi special concepute de către peisagiști. În completare, siguranța este susținută de către parcările cu barieră. Practic, proiectele sunt gândite până în cel mai mic detaliu, oferind, pe lângă o locuință propriu-zisă, un adevărat spațiu complet, un mediu social și divers.

Pe lângă cele cinci proiecte rezidențiale aflate în stadii de demarare (O.B.A. Lake, O.B.A. Residence, O.B.A. Urban Residence, O.B.A. Inovator Sebeș și un alt proiect O.B.A. în București), al șaselea proiect în curs de finalizare se introduce prin O.B.A. Tower, un proiect inovativ cu un termen de finalizare la finalul anului 2024, anunțat în cadrul Târgului Național Imobiliar, ce a avut loc la Palatul Parlamentului din București. Prin exclusivitate, stil și lux, proiectul al cărei cerneală tocmai s-a uscat pe planșă, promite un randament investițional semnificativ.

Privind din unghiul unui potențial client, orice investiție este analizată, calculată și, la final, decisă. Factor decisiv ce echilibrează talerele către o alegere potrivită, îl reprezintă oferta cu care O.B.A Different by Luxury susține dorința de cumpărare a unui apartament, și anume, discount-ul substanțial de 15% din valoarea locuinței, în momentul plății de 95% a avansului.

Sub o restrospectivă a anului ce se încheie cu pași repezi și, nu foarte relaxați din punct de vedere economic și social, O.B.A. Different by Luxury afirmă că politica internă de management i-a ajutat să se adapteze, și, mai mult decât atât, i-a motivat să își creeze noi strategii de dezvoltare și în alte orașe precum zona de Nord a Bucureștiului, Cluj, Brașov.

Un alt rol semnificativ jucat de către ei în segmentul Real Estate românesc a fost cel de susținere a altor dezvoltatori, prin detașarea propriilor echipe în scopul colaborării.

Puncte de reper al unei investiții într-unul dintre proiectele O.B.A. Different by Luxury constau în locația propriu zisă – litoralul care în orice perioadă a anului oferă imagini de poveste și tipul structurilor, al conceptelor create.