in

Arcadia Apartments Domenii avansează cu lucrările de construcție pentru faza III și anunță contractarea tuturor apartamentelor de tip premium

Material transmis: Conadi


Etalon al uneia dintre cele mai bune zone locuibile ale Capitalei, Arcadia Apartments Doomenii se distinge prin facilitățile pe care le pune la dispoziția rezidenților: spații verzi generoase, parcare în totalitate subterană, parcul Cireșarii situat chiar lângă complex, acces securizat și regim de înălțime redus.

După succesul de care s-au bucurat primele două faze ale proiectului, însumând 520 de apartamente finalizate și vândute integral, Arcadia Apartments Domenii continuă dezvoltarea Fazei III. Lucrările de construcție au început în luna august și cuprind 3 corpuri de clădiri, regim de înălțime 2S+P+5 + 6-7 retras, cu 245 de apartamente, ce urmează a fi livrate la sfârșitul anului 2024.

Printre noile facilități ale proiectului se numără construcția de spații comerciale la parterul clădirilor, cu acces direct din Strada General Athanasie Enescu, suprafețe mai generoase pentru apartamente și produse premium de tip penthouse cu vedere panoramică 360, loft și duplex cu grădină.

„Apetitul pentru produsele de tip premium este încă unul crescut, în special în rândul cumpărătorilor din nordul capitalei, lucru care se observă și în vânzările noastre. La un an de când am demarat vânzările pentru Faza III au fost contractate peste 60% din apartamente, iar produsele premium sunt sold out în acest moment. În ciuda contextului internațional actual care a adus schimbări vizibile ale parametrilor economici și sociali, am reușit să ne concentrăm eforturile pe identificarea de soluții pentru menținerea ritmului execuției, lucru care se și întâmplă, lucrările la proiect derulându-se conform planificării.”  Maria Vasile, Head of New Homes, Conadi.

Faza III aduce modificări în ceea ce privește materialele de construcție și dotările, pentru a spori performanța energetică. Sunt folosite sisteme de închidere eficiente termic, centrală termică de imobil, ventilatoare cu recuperare de căldură, sistem centralizat de climatizare și geamuri tripan cu rulouri exterioare.

Prețurile apartamentelor din Arcadia Apartments Domenii pornesc de la 142.000 de euro fără TVA, pentru un apartament de două camere, 207.000 de euro fără TVA,  pentru un apartament de trei camere, respectiv 305.000 euro fără TVA, pentru un apartament cu 4 camere.

Proiectul Arcadia Apartments Domenii este dezvoltat în una din cele mai frumoase zone din sectorul 1 – Zona Domenii. Complexul oferă numeroase avantaje, precum acces rapid și facil către polii de business ai Capitalei și către punctele importante de interes, mijloace de transport în comun, grădinițe, școli, parcuri și restaurante.