in

ANG Luxury Properties – Parcursul unui business la superlativ

Photo: Nicoleta și Alexandru Manea, Fondatorii ANG Luxury Proprieties


Black tie with a touch of luxury – condiția de bază a evenimentului marca ANG Luxury Proprieties, organizat în seara de 14 Decembrie 2022, într-o atmosferă demnă de prezentarea și concluziile de final de an ale celor care trasează, de 12 ani deja, liniile premium ale pieței imobiliare.

Dovada aprecierii întregii echipe formată din 48 de persoane dedicate, profesioniști remarcați, a fost încoronată de momentul în care fiecare dintre ei a suținut în fața invitaților un speech, împărtășind experiență acumulată.

Soții Manea, Nicoleta și Alexandru, fondatorii ANG Luxury Properties au introdus publicului analiza anuală cu privire la demersul și dezvoltarea companiei, atât în țară, cât și peste granițele acesteia.

Cifrele, cel mai concret barometru, descriu un punct culminant prin care compania a ajuns jucător de top al pieței imobiliare de lux din România. Cu o medie de 200 de tranzacții anuale din contracte de vânzare – cumpărare, 2.75 milioane de euro încasări (exceptând luna decembrie 2022), valoare medie de 2 500 euro încasări din închirieri și un procent de 4.5 % comision din vânzare, aceste cifre atestă abilitățile profesionale și parcursul către excelență ale tuturor membrilor dedicați, plasând compania în zona în care concurența nu mai prezintă demult un pericol.

 

“Privesc cu optimism și încântare următorii 10 ani, deoarece văd de la an la an cum tot mai mulți români știu ce vor și învață că ofertele bune le au companiile serioase care fac acest business la un nivel înalt. Estimez, de pe o parte, că vor apărea proprietăți nișate și, pe de altă parte, vor dispărea acele proprietăți vechi, care nu se mai potrivesc în anumite zone. De altfel, orașul se va extinde considerabil în următorii ani”, a declarat Nicoleta Manea, CEO ANG Luxury Properties.

Cum orice business este construit începând cu o idee condimentată cu mult curaj, motivație și …iar motivație, Nicoleta Manea a împărtășit momentul T0, cel în care povestea ANG a prins contur: ”Noi avem business-ul în imobiliare din 2011, când am deschis primul birou în garsonieră în care locuiam la acel moment împreună cu soțul meu, Alexandru Manea. Investiția a fost de 3.000 de euro, bani pe care i-am luat de la mama mea. Povestea noastră este una pe cât de simplă, pe atât de complexă. Atunci când ne-am cunoscut, eu studiam dreptul, soțul meu management, el lucra la acel moment la Philipp Morris. Faptul că am crescut lângă doi antreprenori, prima propunere către Alexandru a fost să plece de la firma respectivă, să ne facem un business. Primele trei au eșuat, iar agenția imobiliară, cel de-al patrulea business, între timp s-a transformat în acești 12 ani, în mod organic, într-o companie imobiliară, care a înregistrat în anul 2022 un total de vânzări de 58,074,689 euro.”


Despre ANG Luxury Properties

ANG Luxury Properties este o agenție imobiliară  care deservește cumpărătorii și vânzătorii de proprietăți de lux din zona de Nord a Capitalei. Agenția este alcătuită dintr-un grup de consultanți imobiliari talentați, conduși de Nicoleta și Alexandru Manea, cu o performanță de peste 90 milioane de euro vânzări totale și 500 de milioane de euro în listări active, firma încheie peste o sută̆ de oferte anual și a intermediat multe dintre cele mai mari vânzări rezidențiale ale orașului, inclusiv numeroase tranzacții record.

Situat în prestigiosul proiect ONE Herăstrău Plaza, cu  o experiență de neegalat și cunoștințe de piață, ANG Luxury Properties este o agenție reprezentativă din zona de Nord a Bucureștiului.

Lideri de piață în tendințe, design, marketing și vânzări, agenția se ocupă de toate etapele dezvoltării și operațiunilor imobiliare pentru randamente maxime și acoperire națională.

Prin cercetare și analiză, ANG Luxury Properties reprezintă și colaborează cu dezvoltatori de top, dar și cu cele mai râvnite proprietăți din zona de nord a Bucureștiului, iar prin intermediul experienței, viziunii dar și a procesului lor de marketing, reușesc să parcurgă toate stadiile, de la concept pană la vânzarea finală.

Datorită rezultatelor deosebite, cuplul fondator,  Nicoleta și Alexandru Manea, vine cu un nou concept pe piața imobiliară, la cel mai înalt nivel de profesionalism, axându-se doar pe proprietăți de lux și oferind sesiuni de consultanță în cadrul sediului lor, amenajat pe măsura așteptărilor.