in

Palatul Noblesse și Fusion Arts Agency organizează o nouă expoziție Fusion Arts – “I need you in my life”

Pe 14 decembrie, începând cu ora 18:30, Palatul Noblesse și Fusion Arts Agency organizează o nouă expoziție Fusion Arts – I need you in my life. Expoziția va aduce în fața publicului 15 artiști din domenii diferite: pictura, sculptură și artă decorativă.
Decembrie este luna cadourilor, iar prin această expoziție ne dorim să aducem în fața voastră lucrări speciale, care se pot transforma în cadouri deosebite pentru cei dragi, cadouri de care se vor bucura poate o viață întreagă.
Un procent de 10% din fiecare operă pe care o veți achiziționa, va fi donat Asociației KinetoBebe. Această donație va ajuta terapeuții asociației să ofere nou-născuților și copiilor programe terapeutice de intervenție precoce și astfel a crește șansele de recuperare neuro motorie a acestora.


Noblesse Group – Amenajare casă în stil neoclasic
O casă în București cu istorie de 100 de ani situată în zonă protejată, aflată în proces de restaurare și extindere printr-o zona de tip orangerie. Echipa de designeri și arhitecți Noblesse Group a realizat un proiect meticulous, ce pune în valoare morfologia, spațialitatea și funcționalitatea într-o abordare neoclasică cu accente luxury.

Predominante sunt culorile deschise: crem, alb, roze deschis, verde și turquoise pastelat – în toată casa, completate discret de accente de culoare prin decorațiuni, tablouri, accente aurii și plante variate.

La intrare ne întâmpina un hol înalt și luminos, unde marmură albă și jocul de profilaturi de pe pereți sunt inobilate de candelabrul înalt cu cristale care parcă se scurge grațios din tavan. Este continuat cu holul central, în capătul căruia se află șemineul, iar stânga-dreapta intrările către zonele de zi și de noapte.

Descoperă proiectul: https://noblesse-group.com/proiect/amenajare-casa-in-stil-neoclasic-str-armoniei/


Noua coleție de mobilier Blush

Noua colecție de mobilier Blush este una în stil contemporan luxury. În culori soft, aceste piese de mobilier pot fi inegrate în multe spații, iar versatilitatea le face ușor de integrat și în alte stiluri.