in ,

NUSCO Imobiliara – Concluziile unui final de an: “Prin Nusco City vom readuce la viață un parc natural existent, de peste 10.000 mp, pe lângă cei 8.000 mp de spații verzi pe care o să-i amenajăm în mijlocul noilor clădiri”

Evoluția înseamnă schimbare, iar resursele de care avem nevoie sunt în noi înșine. Activitatea se măsoară în rapiditatea schimbării și succesiunea influențelor care modifică prezentul, iar dezvoltarea este rezultatul tuturor alegerilor care ne impactează.

Se apropie perioada în care ne adunăm în jurul mesei de consiliu, având în față rapoarte, date statistice, grafice și concluzii. Tragem linie, calculăm și apoi sustragem imaginea de ansamblu.

Un an guvernat de cifra 2, nu cel mai ușor, a venit la pachet cu o continuare a unei situații pandemice și un război. Adaptabilitatea a fost cuvântul de ordine, de aici născându-se și reacțiile la mediu extern, unele la care, cu siguranță nu ne-am fi gândit într-un cadru pe timp de pace.

Caracterele puternice se conturează în vremuri atipice.

În baza acestei introduceri, echipa Investing în Property a discutat cu Bogdan Iliescu, Director Comercial Nusco Imobiliara, punctând aspectele esențiale ce au caracterizat activitatea NUSCO în anul 2022.


  1. Cum se va reflecta anul 2022 în istoria companiei?

2022 a fost pentru noi un an al provocărilor și al succesului pe măsură. Toate provocările care s-au succedat în acest an ne-au făcut să ne împingem limitele și să ne pliem la noile condiții din piață. Rezultatele înregistrate în acest an, ne arată că felul în care ne-am adaptat și întregul proces de ajustare și integrare al fiecărui context de piață, a reprezentat pentru noi cheia succesului.

NUSCO Homes
NUSCO Homes

 

 

 

  1. Care sunt segmentele de piață afectate și care arii de activitate au excelat?

Focusul nostru în 2022 a fost proiectul Nusco City, unde piața rezidențială a fost pe deplin atinsă de situațiile economice pe care le-am traversat anul acesta. Dar, fiindcă am reușit să construim și să livram un produs de calitate, cu multă muncă și efort din partea noastra, rezultatele au fost excelente. Totodată, am lucrat intens și pentru viitoarele proiecte / faze și pe care le vom lansa anul viitor.

 

 

 

 

  1. NUSCO este o firmă semnificativă, dar cu identitate conturată distinct în piața de Real Estate din România. Care sunt valorile și cultura voastră organizațională?

Proiectele noastre au în spate o gândire holistică. Întotdeauna avem în minte clientul nostru, împreună cu tot setul de nevoi pe care acesta îl poate avea. Ne gândim la viața pe care o să o aibă în apartament și suntem atenți la compartimentari, funcționalitate sau finisaje. Apoi, iesim din casă și ne focusăm la detaliile care îi vor face viața mai frumoasă în cadrul proiectului nostru – designul holurilor, lobby-ul proiectului, grădinile interioare și toate spațiile comune. Ulterior, parcurgem etapa în care dezvoltările ulterioare din cadrul ansamblului îl vor face să se simtă mai bine, iar casa lui să crească în valoare.

  1. Care sunt proiectele spre care vă îndreptăți în anul viitor și care va fi cuvântul de ordine în caracterizarea succintă a acestora?

În 2023 vom lansa o fază rezidențială nouă în cadrul Nusco City, dar și noul proiect de vile Nusco Homes din nordul Capitalei și continuăm dezvoltarea conceptului zonei comerciale din Nusco City.

În Nusco City vom începe cu primele trei clădiri din cele opt care vor fi realizate. În cadrul acestui proiect vom readuce la viață un parc natural existent de peste 10.000 mp, pe lângă cei 8.000 mp de spații verzi pe care o să-i amenajăm în mijlocul noilor clădiri.

NUSCO City
NUSCO City

În zona comercială din cadrul Nusco City avem în plan dezvoltarea unei clădiri comerciale de 50.000 mp suprafaţă închiriabilă, cu 38.000 mp de birouri şi 12.000 mp de spaţii de retail.

De cealaltă parte, prin Nusco Homes ne dorim să aducem zonei Tunari un proiect în care viitorii locatari să se bucure de toate facilitățile și de o excelentă calitate. Casele vor fi certificate green, toate beneficiind de panouri solare și cele mai noi tehnologii în domeniu. Infrastructura proiectului va fi la nivel ridicat,  astfel încât rezidenții noștri să nu aibă niciun disconfort și să uite de toate grijile când vor intra în Nusco Homes.

NUSCO Homes
NUSCO Homes

Site: https://nusco.ro/