in

Coral Companies lansează “Tenant Concierge” – Un pachet complet de servicii dedicat chiriașilor

Comunicat de presă preluat


Pentru piața de Real Estate din România provocările ultimilor ani au evidențiat, încă o dată, importanța serviciilor de întreținere calitative și eficiente din punct de vedere financiar. În acest sens, serviciile integrate au devenit soluția tot mai aleasă pentru cei care au fost nevoiți, de-a lungul timpului, să caute un echilibru între cele două.

Tenant Concierge – Toate serviciile într-un singur loc

Pentru a veni în întâmpinarea nevoilor clienților săi și nu numai, grupul de companii Coral lansează serviciul “Tenant Concierge”, o suită de beneficii pentru rezolvarea tuturor solicitărilor și situațiilor cu care se confruntă chiriașii clădirilor de birouri, dar și utilizatorii de spații logistice sau retail.

Mai exact, grupul de companii lansează pachete de servicii adresate chiriașilor precum verificări tehnice (PRAM, revizii AC, revizii instalații electrice, etc) și intervenții de urgență, servicii de curățenie (curățenie de întreținere, curățenie generală, curățenie după amenajare), servicii tip DDD (dezinfectii, dezinsectii, deratizare), servicii de relocare, fitout și amenajare spații birouri, servicii de consultanță privind obținerea de autorizații, precum și certificări energetice.

Cătălin Duma, Managing Partner Coral Companies explică: “Este un pachet de servicii la care am lucrat, în ultima perioada, și care, acum, se pregătește de varianta lui finală. Am plecat de la ideea unui serviciu integrat, care să îmbine o arie cât mai largă de activități conexe, permițându-ne astfel să răspundem cu succes oricărei solicitări primite. Vom livra un pachet flexibil, ușor adaptabil la nevoile fiecărei companii, care, cu ajutorul managerilor de cont și a Helpdesk-ului 24/7, va aduce un aport semnificativ în eficientizarea procedurilor de lucru. De asemenea, structura de servicii integrate facilitează și optimizarea costurilor pentru clienții noștri, un subiect tot mai discutat în raport cu actuală situație globală. Practic, este un cumul al experienței dobândite în cei 30 de ani activitate, pe care ne dorim să o livrăm cu succes mai departe. Estimăm că vom demara acest proiect la începutul anului 2023.”

Grupul de companii Coral activează pe piața serviciilor de Real Estate din România de peste 30 de ani și administrează, în prezent, un portofoliu de imobile de peste 3 milioane de metri pătrați.