in

Dubai – orașul cu una dintre cele mai sigure piețe imobiliare din lume

Cel mai sigur oraș din lume și cea mai vizitată destinație de pe mapamond în 2021, Dubai are și cea mai transparentă și reglementată piață imobiliară din zona MENA, fiind și singura piață cu cel mai mic risc de bulă de preț, conform UBS Global Real Estate Bubble Index. Asta deoarece aici există reglementări stricte, ce protejează interesul investitorului.


Avantajele investițiilor imobiliare în Dubai

Dubaiul are un plan coerent de dezvoltare pe următorii 50 de ani, fiind o piață în continuă expansiune. Proiectele imobiliare sunt dezvoltate pe baza unui plan urbanistic foarte bine pus la punct, cu o infrastructură completă:  de la rețele și drumuri, până la utilități, parcuri, spații verzi și zone de promenadă, școli, centre comerciale, zone pentru activități culturale și multe altele. Astfel, în Dubai nu există proiecte fără infrastructură sau fără un plan foarte bine pus la punct, așa cum se întâmplă în România, din păcate.

Toate investițiile imobiliare sunt protejate de Guvernul Emiratelor Arabe, TVA-ul este 0% pentru proprietăți rezidențiale, iar ratele la dezvoltator se plătesc în conturi escrow, astfel că dezvoltatorul intră în posesia banilor doar în momentul în care finalizează construcția. În plus, investițiile imobiliare în Dubai au randament superior oricărei investiții imobiliare din România, poți primi finanțare prin credit bancar, comision 0%, beneficiezi de un plan de plată eșalonată, pentru rezervare este nevoie de un avans de 2-10%, nu plătești niciun comision la revânzare sau închiriere , taxa 0% pe venit, taxa 0% pe proprietate. Toate proprietățile sunt foarte ușor de închiriat de către investitori, fie că aleg opțiunea de închiriere pe termen lung sau închiriere în regim hotelier pe termen scurt. Poți obține rezidență în Dubai, locuințele sunt potrivite pentru relocare în lunile de iarnă, iar dacă te decizi să vinzi la finalizarea proiectului experții estimează o creștere de preț de cel puțin 30%.

Investițiile în Dubai oferă un randament de peste 70% pe an – un lucru nemaiîntâlnit în lume! După ce achiți 34% din valoarea unei proprietăți o poți vinde, nu există taxe pe profit, pe proprietate, închiriere sau revânzare. Și asta dă curaj oamenilor. În prezent, cu un million de dolari poți cumpăra în Dubai 193 m², 32 m² în Londra, 100 m² în Mumbai și doar 12 m² la Cannes. Potențialul de creștere în Dubai este foarte mare, există un plan de dezvoltare pe 50 de ani: în 2030 vor sista construcțiile, dezvoltând doar ceea ce este strict necesar, având ca obiectiv 60% spațiu verde.

De ce Dubai?

Dubai este cel mai sigur oraș din lume. Așadar prima opțiune pentru a te retrage într-un loc ce-ți oferă confort și securitate în caz de pandemie sau război, însă acesta este și un oraș modern și civilizat, cu multe facilități și oportunități, oferind și un cadru legislativ prietenos, pentru investiții și afaceri. Nu doar că este cel mai sigur oraș din lume, în 2021 Dubai a fost cea mai vizitată destinație de pe mapamond.

În plus, Dubai este în top, ocupând primul loc în clasamentul țărilor care au îmbunătățit considerabil transparența pieței imobiliare în perioada 2020-2022, conform raportului Global Real Estate Transparency Index, publicat la începutul lunii iulie. Iar guvernul din Dubai a îmbunătățit considerabil transparență pieței imobiliare, iar investitorii sunt protejați de o serie de legi și reglementări imobiliare flexibile, care le permit acestora să cumpere proprietăți cu niște condiții minime atașate.

Dubai este denumit „nouă Elveție, un centru financiar mondial, capitala luxului și a arhitecturii ultramoderne, cu sute de proiecte futuriste, cunoscut pentru superlative, fiind orașul orașul recordurilor mondiale: Dubai Mall – cel mai mare mall din lume, Burj Khalifa – cel mai înalt zgârie-nori din lume, Palm Fountain – cea mai mare și mai înaltă fântână dansatoare din lume, Ski Dubai – cea mai mare stațiune de schi interioară din lume, Hotelul Gevora –  cel mai înalt hotel din lume, cu o înălțime de aproape 358 de metri, Dubai Frame – cea mai mare clădire în formă de ramă foto din lume, Address Beach Resort – cea mai înaltă infinity pool din lume

The Ain Dubai Ferris Wheel – cea mai mare roată de observare din lume, Dubai Creek Tower – cel mai înalt turn al lumii , Palm Jumeirah – cea mai mare insula artificială, Deep Dive Dubai – cea mai adâncă piscină interioară din lume, perfectă pentru scuba diving, Formulă Rossa – cel mai rapid roller coaster – 240 km/h, Dubai Miracle Garden – cea mai mare grădină cu vegetație luxuriantă din lume.

Alege o agenție de încredere pentru investițiile imobiliare din Dubai

Atunci când vrei să faci o achiziție în Dubai, este foarte important să colaborezi cu profesioniști de top și să alegi un partener de încredere. De exemplu, ImobiliareDubai.ro se ocupă de tot procesul investiției, oferind asistență pe toată perioada contractării, de la alegerea celei mai bune oferte, până la mobilarea și închirierea proprietății, suport în cazul revânzării, obținerea finanțării, deschiderea contului bancar, obținerea rezidenței și servicii de property management în sistem full service. Consultanţii ImobiliareDubai.ro sunt specializaţi în piaţa de business din Emiratele Arabe Unite și îți pot oferi informații utile despre calcule de randament, gradul de ocupare, creșterea valorii proprietății în timp, astfel încât să se poată obține un profit foarte bun, fie că vorbim despre închiriere sau despre revânzarea proprietății.


Despre ImobiliareDubai.ro
ImobiliareDubai.ro este prima agenție Dubai Real Estate din România care facilitează tranzacții cu proprietăți exclusive din Dubai, având ca parteneri cei mai mari dezvoltatori imobiliari din Emiratele Arabe Unite.

În septembrie 2022, ImobiliareDubai.ro a primit titulatura de Master Agent, devenind singura agenție care are exclusivitate imobiliară cu Damac în România. Prin acest parteneriat exclusiv, ImobiliareDubai.ro va contribui la dezvoltarea pieței imobiliare autohtone, devenind un brand recunoscut la nivel global și punând România în topul celor trei țări care dețin exclusivitate imobiliară cu Damac, alături de Anglia și Iran.

Echipa ImobiliareDubai.ro propune exclusiv proiecte cu randament bun, recuperare rapidă a investiției, poziționare în zone sigure din punct de vedere investițional și randament. Încă de la început, ImobiliareDubai.ro a fost agenția care a adus pe piața din România cele mai avantajoase și sigure proiecte.

Pentru mai multe informații vizitați www.imobiliaredubai.ro, pagina de Facebook facebook.com/imobiliaredubai.ro/ & Instagram instagram.com/imobiliaredubai.ro/.