in

STC Partners începe construcția primei faze a ansamblului rezidențial Quartier Azuga

Luna noiembrie marchează pentru dezvoltatorul imobiliar STC Partners începerea lucrărilor de construire pentru prima fază a ansamblului rezidențial Quartier Azuga, situat în zona Doamna Ghica.  

Prima fază a proiectului va cuprinde două clădiri cu un număr total de 93 de apartamente, de la studiouri duble la apartamente cu 4 camere, printre care și apartamente cu grădină sau penthouse-uri, fiind finalizată în prima jumătate a anului 2024, cu primii rezidenți așteptați să se mute în al treilea trimestru al anului 2024. Lansată în luna august a acestui an, prima fază a proiectului este vândută în proporție de 30% cu anumite tipuri de unități vândute deja integral.

Ne bucurăm să pornim lucrările de construcție aferente primei faze și suntem încântați de cât de bine este apreciat proiectul nostru în piață. Avem o echipă internă experimentată și colaboratori profesioniști, selectați în urma unui proces riguros, care ne vor ajuta să ducem la bun sfârșit dezvoltarea proiectului la cel mai înalt standard de calitate. Noi, STC Partners, ne dorim să devenim un etalon al profesionismului în această arie de activitate și vom realiza acest lucru prin proiectele pe care le livrăm”, explică Adi Steiner, Managing Partner, STC Partners.

De vânzările proiectului Quartier Azuga se va ocupa – în mod exclusiv – compania de consultanță imobiliară Crosspoint Real Estate. “Strategia agreata cu partenerii noștri a fost formarea unui concept “landmark” într-o zonă cu foarte mare potențial de creștere. Până în prezent, majoritatea cumpărătorilor sunt clienți finali care au ales Quartier Azuga pentru multitudinea de facilități si pentru alternativa sustenabilă pe care proiectul o oferă din punct de vedere al eficienței energetice”, completează Alin Popa, Business Development Director, Residential, Crosspoint Real Estate.

Despre STC Partners

STC Partners continuă povestea de succes a Quartier Gramont – proiectul boutique situat lângă Palatul Parlamentului, finalizat și vândut integral în 2021. Dezvoltatorul are la bază o echipă de profesioniști experimentați și colaborează cu companii cu o reputație excelentă din industrie – totul pentru a livra cu excelență toate proiectele sale.

Despre Crosspoint Real Estate

Fondată în 2005, Crosspoint Real Estate oferă atât servicii de tranzacționare și consultanță pentru domeniul imobiliar, cât și solutii financiare necesare marilor investitori, pentru toate tipurile de proprietăți: birouri, retail, industrial, terenuri, hoteluri și rezidențial. Crosspoint Real Estate este asociatul internațional Savills în România, una dintre cele mai mari companii de real estate la nivel mondial, fondată în 1855 – cu venituri de peste 2,15 mld GBP generate în 2021.