in ,

Biroul din Marea Britanie al Brisk Group a devenit membru al British Aviation Group (BAG)

Brisk Group, lider pe piața românească a consultanței în construcții, anunță că biroul său din Marea Britanie a devenit membru al British Aviation Group (BAG). Reputata organizație britanică reunește o serie de companii cu activitate în domeniul aviației, inclusiv în dezvoltarea și operarea de aeroporturi. Aderarea la BAG vine pe fondul implicării anterioare a Brisk Group UK în extinderea și modernizarea unor proiecte importante de infrastructură în sectorul aviatic, chiar pe piața londoneză.

„Faptul că am devenit membri ai British Aviation Group reprezintă un pas firesc în dezvoltarea noastră, având în vedere prezența solidă a Brisk Group pe piața britanică, susținută de experiența vastă a echipei noastre din Londra, ce și-a dovedit deja competențele prin implicarea în multiple proiecte de amploare. Considerăm că dezvoltarea și îmbunătățirea infrastructurii, inclusiv în domeniul aviatic, reprezintă un sector important al pieței de construcții, ce va atrage investiții semnificative în următorii ani, pentru a satisface cerințele  venite din partea unor centre urbane aflate într-o continuă creștere, în întreaga lume.” Claudiu Bisnel, Founder & Managing Partner Brisk Group.

Ca și cea de pe piața autohtonă, echipa din spatele Brisk Group UK este dedicată identificării celor mai bune soluții tehnologice pentru proiectele de care se ocupă, reușind să păstreze permanent contactul cu realizările unei industrii aflate într-o continuă schimbare. Unul dintre obiectivele-cheie ale companiei este reprezentat de respectarea principiilor sustenabilității, considerând că acestea pot fi întotdeauna armonizate cu nevoile specifice ale clientului – de ordin financiar, dar nu numai.

„Ne bucurăm să fim incluși pe lista membrilor British Aviation Group, având în vedere că valorile și obiectivele noastre centrale se aliniază perfect cu cele ale BAG – organizație care își propune să vină în întâmpinarea provocărilor impuse de dezvoltarea unor aeroporturi globale într-un mod cât mai profesionist cu putință. Credem că prezența solidă a Brisk Group pe piața din Marea Britanie, susținută de implicarea sa într-o serie de proiecte complexe și variate, se va potrivi perfect cu viziunea BAG, îmbunătățind, de ambele părți, crearea unor legături strategice cu jucători-cheie de pe piața locală, dar și din întreaga lume.” Mark Brownlee, Regional Director Brisk Group UK

 

Despre Brisk Group

Fondat în anul 2016, de către Claudiu Bisnel, Brisk Group a cunoscut, pe tot parcursul existenței sale, un proces de creștere susținută, devenind, în scurt timp, lider pe piața locală a consultanței în construcții. În prezent, pe lângă sediul central, din București, compania deține și operează două birouri cu activitate în afara țării – unul în Londra, iar celălalt în Chișinău –, cu ajutorul unei echipe formate din peste 70 de specialiști. Profesionalismul și performanțele Brisk Group au fost recunoscute, de-a lungul timpului, printr-o serie de premii. Printre acestea se numără titlul de Award Winner acordat la categoria Consultanță a prestigioasei competiții European Property Awards în 2021, ce a venit ca o confirmare a serviciilor de top oferite în domeniul managementului de proiect, inclusiv al costurilor și al procesului de construcție. De asemenea, în toamna lui 2022 compania a fost desemnată Project, Construction and Cost Management Firm of the Year, de către Camera de Comerț și Industrie a Municipiului București (CCIB).