in

Noblesse Group – Concept unic în lumea design-ului interior

Noblesse Group este un concept unic în lumea design-ului interior, un mix al celor mai frumoase colecții internaționale de mobilier, sanitare, finisaje, corpuri de iluminat și decorațiuni, alături de servicii complete de design interior pentru implementarea proiectelor la cheie.
Credem cu tărie ca tot ceea ce creăm are un impact important în viața noastră. Drept urmare, realizarea unui spațiu personalizat devine cu atât mai importantă cu cât acel spațiu este creat special pentru tine. Este unic prin faptul că aducem la lumină nevoile și dorințele tale, iar acestea, la rândul lor, fac viața mai frumoasă și amplifică momentele frumoase petrecute în el.

Descoperă Universul Noblesse

Dine & Connect #2

Dacă știi, deja, cum funcționează BNI, te invităm să îți arătăm o mostră de networking de bună calitate, la Dine & Connect #2.
Cu antreprenori care au planuri mari, din care ai putea să faci parte, dar și cu un bufet și un open bar la care nu ai cum să spui “Nu, mulțumesc!”.
Marți, 15.11.2022, începând cu ora 19:00, la Palatul Noblesse.

Palatul Noblesse – locul perfect pentru evenimentul tău

Palatul Noblesse este o clădire plină de istorie și arhitectură electică, readusă la viață pentru proiecte și evenimente speciale. Palatul Noblesse este locul în care frumosul se împletește perfect cu creația, un spațiu unic și versatil potrivit pentru prezentări, lansări de carte sau de produs, conferințe, filmări și fotografii memorabile, dar și pentru evenimente cu strălucire de gală, recitaluri sau vernisaje.

Solicită o ofertă personalizată