in

Forty Management a vândut integral partea rezidențială din Central District Viitorului 134, cu o lună înainte de finalizare

Valoarea brută de dezvoltare a proiectului este de 13 milioane de euro

  • Al cincilea proiect consecutiv Forty Management vândut integral înainte de predare;
  • Prima clădire verde din București care respectă cerințele noului standard nZEB;
  • Dezvoltare imobiliară mixtă ce combină spațiile de locuit cu arta urbană;
  • Premiul Residential Development Romania la International Property Awards, Londra, pentru cea mai bună dezvoltare din România;
  • Forty Management a înregistrat o cifră de afaceri consolidată de 132,2 milioane lei și un profit net de 80,7 milioane lei ( standard IFRS), la finalul lui 2021.

Forty Management, unul din principalii dezvoltatori imobiliari de proiecte sustenabile mixte inovatoare, anunță vânzarea integrală a proiectului Central District Viitorului 134, cu o lună înainte de finalizarea lucrărilor de construcție. Valoarea brută de dezvoltare este de 12,8 milioane de euro fără TVA.

Central District Viitorului 134 este un proiect rezidențial boutique, situat în zona centrală a capitalei, ce cuprinde 40 de apartamente împărțite în două imobile, la care se adaugă un spațiu de birouri și unul comercial, cu o suprafață de 1.000 de metri pătrați. Construcția proiectului a început în 2021 și va fi încheiată la finalul lunii noiembrie 2022.

„Este cel de-al cincilea proiect consecutiv vândut integral înainte de a fi predat către beneficiari, o performanță unică pe piața din România pe care am înregistrat-o pe o perioadă îndelungată de timp, deci nu este întâmplătoare. Dezvoltările noastre inovatoare cu implementarea celor mai înalte standarde de sustenabilitate sunt aspecte apreciate de către clienții noștri, iar aceste atribute se văd în succesul proiectelor noastre. Tot parte din modul nostru de a dezvolta sustenabil este să adăugăm pe lângă facilitățile tradiționale și soluții tehnice și estetice inovatoare, care, poate sunt mai greu de identificat la o primă vedere, dar care sunt foarte importante pentru confortul final al beneficiarilor”, spune Ana Ciobanu, Director Executiv Forty Management.

Central District Viitorului 134 este prima clădire verde din București care respectă cerințele noului standard nZEB (consum de energie aproape zero).

Conceptul este realizat de cunoscutul arhitect Daniel Ciocăzanu, de la Dooi Studio, cu un portofoliu de proiecte de referință în Paris, Londra, Dubai și București. Creațiile de artă urbană, pereții pictați și galeria de artă deschisă în spațiul comun al clădirii sunt elemente unice pe piața rezidențială locală. Cea mai impresionantă creație este o girafă albastră ce se “hrănește” cu frunzele unei pergole enorme de 8 metri înălțime.

„Când dezvoltăm un proiect, țintim să obținem un echilibru perfect între arhitectură, design, inovație, finisaje premium, sustenabilitate, locație și facilități deosebite pentru viitorii locatari. Central District 134 este cel mai nou proiect adăugat portofoliului Central District care ține cont de toate aceste elemente. Noi credem că un astfel de complex, ce oferă o calitate a locuirii superioară și confortul unei comunități liniștite chiar în centrul Bucureștiului, cu acces la toată infrastructura urbană, va fi o formulă câștigătoare în anii care urmează, indiferent de contextul economic global”, adaugă Lucian Azoitei, CEO Forty Management.

Central District Viitorului 134 este câștigătorul premiului Residential Development Romania la International Property Awards, Londra, pentru cea mai bună dezvoltare din România in 2020, si este precertificat Clădire Verde de către Romanian Green Building Council.

În 2021, Forty Management a înregistrat o cifră de afaceri consolidată de 132,2 milioane lei și un profit net de 80,7 milioane lei ( standard IFRS).

Compania este deținută de familia Azoiței cu 88,4% din totalul acțiunilor.