in , ,

STC Partners a obținut autorizația de construcție pentru ansamblul rezidențial Quartier Azuga

Dezvoltatorul imobiliar STC Partners a obținut în septembrie 2022 autorizația de construcție pentru ambele faze ale ansamblului rezidențial Quartier Azuga, împreună cu pre-certificarea Green Homes, și începe construcția în această toamnă.

Quartier Azuga, situat în zona Doamna Ghica din București, a inițiat în vara acestui an procesul de pre-vânzări și a rezervat deja peste 25% din apartamentele din prima fază. “Suntem încântați de cât de apreciat este proiectul nostru în piață și ne așteptăm ca odată cu începerea construcției, planificată pentru luna noiembrie a acestui an, ca interesul potențialilor noștri clienți să continue pe un trend ascendent. Clienții care au făcut rezervări sunt în marea lor majoritate clienți finali, care achiziționează cu intenția de a deveni rezidenți în cadrul ansamblului, dar există un interes bun și din partea investitorilor de profil”, explică Adi Steiner, Managing Partner, STC Partners.

Ansamblul Quartier Azuga vine cu un set de beneficii multiple, printre care și eficiența energetică foarte ridicată. Certificarea Green Homes și standardul nZEB asigură economisirea de până la 70% a costurilor cu facturile de gaz și electricitate, o calitate a aerului ridicată, un nivel scăzut al emisiilor de carbon, costuri comune mici, condiții favorabile pentru accesarea unui credit bancar pentru achiziție și perspectiva unei impozitări reduse pe viitor.

“Suntem alături de STC Partners încă de la începutul planificării proiectului, iar rezultatele campaniei de pre-sales ne confirmă că ansamblul Quartier Azuga este un proiect bine poziționat în piață și foarte bine primit de către clienți. Preconizăm că vânzarea primei faze să se realizeze în integralitate în cursul anului viitor, considerând beneficiile proiectului și interesul ridicat acordat de către clienți”, spune Alin Popa, Business Development Director, Residential, Crosspoint Real Estate, consultantul exclusiv al vânzărilor proiectului.

Prima fază va fi finalizată în prima jumătate a anului 2024, urmată de faza II în paralel, cu un termen de finalizare al întregului proiect la începutul anului 2025.

Despre STC Partners

STC Partners continuă povestea de succes a Quartier Gramont, proiectul boutique situat lângă Palatul Parlamentului, finalizat și vândut integral în 2021. Dezvoltatorul are la bază o echipă de profesioniști experimentați și colaborează cu companii cu o reputație excepțională din industrie, totul pentru a livra cu excelență toate proiectele sale.

Despre Crosspoint Real Estate

Fondată în 2005, Crosspoint Real Estate oferă atât servicii de tranzacționareși consultanță pentru domeniul imobiliar, cât și soluții financiare necesare marilor investitori, pentru toate tipurile de proprietăți: birouri, retail, industrial, terenuri, hoteluri și rezidențial. Crosspoint Real Estate este asociatul internațional Savills în România, una dintre cele mai mari companii de real estate la nivel mondial, fondată în 1855 – cu venituri de peste 2,15 mld GBP generate în 2021.

Pentru alte informații:

Simona Macovei, Communication Manager                                        M: +40(0)727 801 142

simona.macovei@crosspoint.com.ro