in ,

Parteneriat Alesonor si Pescariu Sports&Spa pentru dezvoltarea clubului sportiv din cadrul suburbiei Amber Forest

Alesonor, dezvoltatorul primei suburbii complete Amber Forestanunță încheierea unui parteneriat cu Pescariu Sports&Spa, companie care oferă din 2001 o gamă largă de facilități de agrement și sportive, pentru a dezvolta centrul sportiv și zonele de petrecere a timpului liber din cadrul proiectului.

Pentru a pune la dispoziția membrilor comunității și tuturor clienților suburbiei facilități și servicii de înaltă calitate concepute pentru un stil de viață modern, Alesonor a încheiat un parteneriat cu compania Pescariu Sports&Spa pentru dezvoltarea unei zone sportive și de petrecere a timpului liber pe o suprafață de 12.000 metri2. Noua zonă de agrement va cuprinde la exterior 3 terenuri de tenis, 2 terenuri de padel, o piscină concepută pentru relaxare și o clădire de 2.000 metri2care va găzdui o piscină semi-olimpică, un centru spa și o sală de fitness.

„Am ales echipa Pescariu Sports&Spa pentru valoarea adăugată pe care o va aduce proiectului nostru datorită experienței pe piața serviciilor de relaxare și sportive pentru adulți și copii din România.

Ne bucurăm că împreună vom oferi experiențe sociale, sportive și recreative la cele mai înalte standarde de calitate tuturor membrilor comunității Amber Forest. De asemenea, facilitățile vor fi disponibile și pentru persoanele care nu locuiesc în comunitate, dar își doresc să aibă un stil de viață echilibrat.”, a declarat Alex Skouras Managing Partner Alesonor.

„Prin acest parteneriat ne propunem să folosim experiența brandului Pescariu Sports&SPA, cunoștințele acumulate în cei peste 20 de ani de prezență pe piața serviciilor sportive și de agrement din România, pentru a crea centrul wellness perfect pentru proiectul Amber Forest. Ne bucurăm să ne unim forțele cu echipa Alesonor și suntem convinși că vom aduce un plus de echilibru și armonie în viața fiecărui rezident al suburbiei Amber Forest și nu numai.”, a declarat Ioana Georgescu, Managing Partner  Pescariu Sports&Spa

Amber Forest este un proiect cu utilizare mixtă care cuprinde 500 de vile verzi, 200 de apartamente verzi, un parc de 5 hectare și numeroase facilități sportive, de agrement, educaționale și de lucru. Suburbia va fi dezvoltată pe un teren de 31 ha, cu o suprafață construită de doar 15%.

Lucrările de construcție au fost demarate la începutul acestui an și în acest moment se lucrează în paralel la construcția a 180 unități, precum și la infrastructura proiectului.

Suburbia Amber Forest oferă peste 20 de tipuri de vile începând cu 2 dormitoare și, de asemenea, 14 tipuri de apartamente începând cu 2 camere, în clădiri joase, răspunzând multiplelor nevoi și preferințe. Preţul pentru vilele verzi cu 2 dormitoare care mai sunt disponibile începe de la 221.000 euro plus TVA. Preţul apartamentelor verzi cu 2 camere începe de la 110.000 plus TVA.

Peste 350 de locuințe verzi Amber Forestau fost deja vândute.

Despre Alesonor, dezvoltatorul proiectului Amber Gardensşi suburbiei Amber Forest

De peste 19 ani, Alesonor investește în proiecte imobiliare de succes, incluzând proiecte comerciale şi industriale, dar având ca obiectiv principal dezvoltarea proiectelor rezidenţiale de lux și, în același timp, responsabile față de mediu, ce îmbină pasiunea pentru design, calitate și natură.

Alesonor a dezvoltat și vândut cu succes următoarele proiecte rezidenţiale în București: Clover Residence, Magnolia Residence, Ivy Office Residence, Almond Tree Residence, Amber Gardens.

Amber Gardens este primul ansamblu rezidențial din România cu vile verzi de lux, care au la bază principiile designului bioclimatic și aplică cele mai performante standarde energetice din lume. Complexul Amber Gardens a impus compania Alesonor ca cel mai important dezvoltator rezidențial de vile din România, și, în același timp, ca un promotor al clădirilor verzi, eficiente energetic.

Alesonor are în componenţa echipei arhitecţi, ingineri, constructori, manageri de proiect, experţi financiari, analişti de piaţă, spcialişti de vânzări, marketing şi PR, implicaţi de peste trei ani în proiectarea primei suburbii verzi din România.

Despre Pescariu Sports&Spa

Începând din anul 2001, când s-au pus primele „cărămizi” în proiectul care s-a rafinat an după an și a ajuns astăzi Pescariu Sports&SPA, scopul a fost permanent acela de a crea un spațiu dedicat întregii familii, un loc de evadare, de detașare de grijile cotidiene, de rutină și deadline-uri, unde să revii mereu cu același entuziasm.

Un business de familie crescut organic, a cărei filozofie are la bază dorința de a cultiva echilibrul și armonia în viața fiecăruia dintre cei ce îi trec pragul, toate acestea cu ajutorul unei echipe care a crescut treptat, devenind cu timpul mai puternică, mai creativă și mai eficientă.

Unii dintre cei mai buni antrenori, instructori și terapeuți din România, alături de colegii lor de pe recepții și cei din departamentele de vânzări, întreținere, tehnic și administrativ, au ca obiectiv permanent starea de bine, fizică și psihică, a fiecărui membru al comunității Pescariu Sports&SPA, pentru asta având la dispoziție mereu aparatura și dotări de ultimă generație și cea mai variată gamă de programe sportive și de relaxare disponibile la ora actuală.