in

Culorile Toamnei – expoziție de artă handmade în București

Expoziția “Culorile Toamnei by Mioara Iofciulescu”, organizată sub egida Academiei de Artă Handmade București, se va desfășura la Casa Eliad, în perioada 22 Septembrie – 6 Octombrie 2022. Evenimentul este conturat in jurul colecției „Royal Fall”de decorațiuni și bijuterii realizate de Mioara Iofciulescu și va găzdui o serie de acțiuni culturale și artistice cum sunt prezentarea obiectelor de patrimoniu ale Academiei, prezentări de modă și bijuterii, piese de teatru, concursuri de talente și ateliere creative.

Mioara Iofciulescu este fondatoarea Academiei de Artă Handmade București, organizație non-guvernamentală înființată în aprilie 2021 cu scopul de a susține, promova și dezvolta arta handmade și artizanii din România. Realizează decorațiuni, imaginează bijuterii și modelează flori, folosind diferite tehnici și materiale, toate sub brandul Candy Flowers Art care a luat naștere în anul 2019. Anul acesta a pus bazele Galeriei de Artă Handmade, concept unic în Romania, organizat sub forma unui magazin fizic situat in Mall Promenada, în care se găsesc exclusiv obiecte de artă handmade, creații unicat realizate de membrii Academiei.

Este jurist, specialist în comunicare și relații publice, manager de proiect, formator și consilier pentru dezvoltare personală. A pus și în slujba artei handmade studiile sale în domeniile juridic, comunicare și administrarea afacerilor, precum și experiența acumulată în mediul de business, pentru că dorește să aducă acest domeniu artistic la un nivel superior. Obiectivul său prioritar este înființarea unui Muzeu de Artă Handmadeîn care să fie expuse creațiile deosebite pe care le-a atras in patrimoniul aflat in continua dezvoltare al Academiei.
Expoziția poate fi vizitată de luni până vineri, în intervalul orar 11.00-17.00. Vernisajul va avea loc in data de 23 Septembrie, la ora 18.00. Intrarea la evenimente se face pe baza de invitatie si confirmare prealabilă. Pentru a participa, puteți contacta organizatorul la e-mail: academiahandmade@gmail.com.

Detalii despre expoziție, activitățile organizate și program se regăsesc în pagina evenimentului: https://fb.me/e/2PL2dZRR3