in , ,

EMAX incepe la Monaco un tur european de evenimente de vanzare a proprietatilor de lux din Dubai, semnate de designeri celebri

EMAX, liderul de vanzari pe segmentul proprietatilor de lux exclusiviste din Dubai incepe un tur de forta in locatii celebre din Europa, prezentand proprietati semnate de cei mai faimosi designeri ai planetei. Dupa succesul evenimentelor similare de la Bucuresti si Constanta, EMAX se indrapta catre target-ul sau, la el acasa. In 10-11 Septembrie compania este gazda primului eveniment din serie, desfasurat la hotelul Le Meridien Beach Plaza Monaco, Mone Carlo. Cei care rezerva o proprietate beneficiaza de o excursie gratuita la un hotel de 5 stele din capitala luxului mondial, Dubai.
 
Semnaturile de design interior apartin celor mai mari nume din domeniu si coleteaza astfel o oferta re real-estate luxury unica pe piata romaneasca. Compania atrage astfel cumparatori din zona de lux a continentului, mergand catre ei chiar in locatia lor favorita, Monaco. 
 
Andreea Popa, detinatoarea EMAX: “Initiativa noastra este unica si este un pas firesc al succesului din Bucuresti si Constanta: .”Am inventat si rafinat reteta, o multiplicam in locatii de lux de pe batranul continent pentru ca potentiali cumparatori sa stie ca nivelul lor de viata si locuire va fi cel asteptat in noul El Dorado mondial al luxului, Dubai”.
INSCRIERILE SE POT FACE AICI