in ,

Lux, relaxare și respect pentru calitate: AXXIS Nova Resort & SPA, Mamaia Nord

AXXIS Nova Resort&SPA îți pune marea la picioare! Mizând pe calitate fără compromisuri, pe lux, confort și design high-class, AXXIS Nova Resort&SPA îți face din fiecare zi o vacanță. Vorbim despre un concept integrat la malul Mării Negre, în Mamaia Nord, care va cuprinde un hotel de 5 stele și 6 blocuri cu locuințe de lux.

Experiență completă
AXXIS Nova Resort&SPA – prin facilitățile și serviciile high-end pe care le oferă – își dorește să intre în competiție cu destinații exclusiviste de pe întregul mapamond.
Startul construcției resortului a fost în toamna lui 2021, însă bazele proiectului au fost puse mult mai devreme și orientate către nevoile actuale ale cumpărătorilor, care caută lux, eleganță, aparta- mente cu suprafețe generoase, dar și spații verzi.

Universul nostru
AXXIS Nova Resort&SPA vrea să pună România pe harta destinațiilor de lux la nivel internațional și să devină un punct de referință în sfera de real estate, dar și în zona hotelieră românească.
În centrul universului AXXIS Nova Resort&SPA se află AXXIS Mundi – un hotel de 5 stele cu acces la o plajă de peste 20.000 metri pătrați, administrată privat, peste 15.000 de metri pătrați de spații verzi, amenajate sub formă de grădini și zone de relaxare.
Nu va lipsi nici piscina încălzită, cu o suprafață de peste 900 de metri pătrați. La toate acestea se adaugă un centru SPA cu piscină interioară și una exterioară încălzită, saună, jacuzzi și servicii de cos- metică, masaj și relaxare.
Clienții vor avea la dispoziție terenuri de volei, de fotbal, sală de fitness, dar și un hotel pentru animale. În proiect sunt cuprinse magazine de lux, restaurante, cafenele, o zonă de agrement pentru sporturi nautice și spații de joacă pentru copii. Iar conceptul integrat AXXIS Nova merge și mai de- parte atunci când vine vorba de confort. Clienții vor avea la dispoziție și o spălătorie auto, un punct medical, o curățătorie de haine și servicii Easy Box.
Universul AXXIS Nova este completat și de cele 6 blocuri cu nume de orașe: Madrid, Roma, Monte Carlo, Paris, Atena și Lisabona, ceea ce înseamnă sute de apartamente de lux la malul Mării Negre.
Complexul este gândit pentru a rămâne deschis tot timpul anului, oferindu-le proprietarilor un randament financiar de minimum 7%, calculat pe o perioadă de 60 de zile pe an. „You dreamed it. We’re building it!”

Localizare
Noul proiect se ridică pe Bulevardul Mamaia Nord 145, la câțiva pași de zona cluburilor faimoase din stațiune.
AXXIS Nova Resort&SPA va fi construit pe su- prafața campingului GPM Holiday din Mamaia Nord, deținut și controlat de peste două decenii de către Grup Petrol Marin S.A., dezvoltatorul resortului.
Compania, cu o vastă experiență în mai multe industrii, nu numai în cea imobiliară, este deținută de omul de afaceri Florin Cârstocea.
Bazele proiectului imobiliar AXXIS Nova Resort& SPA au fost puse de către Florin și Daniel Cârstocea, un duo tată-fiu, care pornind de la deviza “You dreamed it. We’re building it!” au inițiat primul concept integrat de pe litoralul românesc, un concept care va redefini luxul la Marea Neagră.
„Călătorind prin lume, în diferite locații, am văzut că îți poți petrece un concediu de 7-10 zile fără a fi nevoie să pleci din incintă. În ideea aceasta am pornit, ca turiștii să aibă tot ce le trebuie la îndemână, astfel am creat AXXIS Nova Resort&SPA”, a declarat Florin Cârstocea.
Dezvoltatorul încearcă să păstreze frumusețea naturii și să o transpună în cea mai bună variantă sub ochii tuturor celor care vor ajunge la AXXIS Nova Resort&SPA, fie că vorbim de proprietari sau turiști. Așadar, clienții se vor putea bucura de alei cu cireși japonezi, de grădini franceze și jocuri de apă în incinta complexului, dar și de spații verzi și lounge-uri la ultimul nivel al blocurilor.
„AXXIS Nova Resort&SPA este într-adevăr locul în care îți dorești să trăiești zi de zi și unde îți poți petrece inclusiv o vacanță superbă. Noi construim locul pe care tu l-ai visat”, afirmă dezvoltatorul proiectului, Florin Cârstocea.
AXXIS Nova Resort&SPA aduce tehnologia în slujba confortului de 5 stele. Vor exista panouri so- lare pentru diminuarea costurilor comune de întreținere, dar și sisteme SMART Home integrate în fiecare apartament.

Madrid, primul bloc
Construcția complexului a demarat cu blocul Madrid în toamna anului trecut și se preconizează că se va încheia în a doua jumătate a anului viitor. Madrid este poziționat în prima linie a Mării Negre și va beneficia de o vedere spectaculoasă. În plus, va avea acces direct către plajă.
Blocul va avea trei scări și 252 de unități (garsoniere, apartamente cu 2 și 3 camere) cu suprafețe cu- prinse între 53 și 224 de metri pătrați. Terasele apartamentelor ating suprafețe de până la 106 metri pătrați.

Design high-class
Fiecare apartament va putea fi amenajat într- unul dintre stilurile Luna, Solis și AXXIS.
Luna merge pe un design interior minimalist, eficient și modern. Se caracterizează prin simplitate, linii curate și ușoare accente de culoare.
Solis este gândit să înglobeze natura în spațiul de acasă, folosind lemnul și ceramica.Paleta sa cromatică este inspirată din natură și cuprinde culori precum maro, portocaliu, verde-salvie.
AXXIS este varianta dedicată clientului care pune experiențele pe primul loc. Definitorii sunt detaliile rafinate și cromatica modernă. Fuziunea materialelor naturale cu cele prețioase dau o notă profundă de eleganță. Este un stil de o complexitate majoră din punctul de vedere al detaliilor și finisajelor.
Investiția totală a Grup Petrol Marin S.A. în AXXIS Nova Resort&SPA este de peste 150 de milioane de euro. Peste 35 milioane de euro se vor duce către ho- telul de 5 stele – AXXIS Mundi, iar primul bloc cu apartamente de lux, Madrid, dispune de o investiție totală aproximativă de 17 milioane euro.

Adresându-ne către investitori, punctăm faptul că randamentul investiției este unul mare. Calculând strict pe o perioadă de 60 de zile în sezonul estival, ROI- ul minim pentru o garsonieră cu loc de parcare, cu finisaje și amenajare de lux este de 7%. El poate crește cu mult, ținând cont de faptul că închirierea se poate face de-a lungul întregului an, resortul fiind deschis 12 luni din 12.
Cu garanția pentru calitate, confort, relaxare și lux, AXXIS Nova Resort&SPA îți aduce una una dintre cele mai bune oportunități de a investi în industria imobiliară din România.
• Investește în Mamaia Nord, România!
• Investește în AXXIS Nova Resort&SPA!
• Investește în viitorul tău și al familiei tale într-o
locație cu un potențial de creștere imens!

Achiziționarea de proprietăți de lux este una dintre cele mai bune metode de a câstiga bani pe termen lung; este un segment care nu se devalorizează, ci din contră, valoarea lui crește în timp. Locația este de asemenea un factor foarte important de care trebuie să ținem cont în momentul în care dorim să facem o investiție bună și de durată.
Cu un randament generos, AXXIS Nova oferă oportunități tuturor categoriilor de investitori.
Statutul de proprietar al AXXIS Nova Resort& SPA vine la pachet cu numeroase avantaje și oportunități de câștigare a unui venit pasiv pe termen lung, întrucât se bazează pe un concept integrat de lux, care cuprinde o zonă de rezidențial și una hotelieră cu facilități high-end.