in , ,

Evoluția trofeelor decernate în cadrul Romanian Property Awards

Anul acesta Investing in Property a premiat liderii pieței imobiliare în cadrul evenimentului Romanian Property Awards, oferind 45 trofee jucătorilor din domeniu pentru rezultatele remarcabile obținute anul trecut.

 

Cei mai mari dezvoltatori din România, care construiesc ansambluri cu adevărat spectaculoase, oamenii din acest domeniu, cu rezultate remarcabile în real estate, cele mai bune agenții imobiliare – au fost premiați în cadrul Galei Romanian Property Awards 2021, o inițiativă Investing in Property, ajunsă la ediția a IV a.  45 premii . Primul eveniment de anvergură și un etalon greu de atins pentru restul pieței de Real-Estate.

Romanian Property Awards a fost organizată la data de 9 Iunie și a marcat evenimentul de referință pentru real estate-ul românesc. În cadrul acestuia a fost lansată și revista Investing in Property, ce cuprinde 310 pagini.

“Anul acesta am introdus noi premii dedicate dezvoltatorilor imobiliari pentru a le recompensa eforturile depuse de-a lungul anului trecut, marcat de provocările aduse de pandemia de coronavirus”, declară Diana Zuican, Director de proiect Investing in Property.

Investing in Property este licențiată International Property Awards pentru următorii 4 ani și va gestiona întregul proces de selecție, înregistrare, reprezentare a liderilor Real-Estate din Romania în elita continentală și mondială.