in ,

Crosspoint Real Estate vine în sprijinul angajaților săi cu beneficii pentru a le spori starea de bine

Codrin Matei, Principal Partner, Crosspoint Real Estate
Codrin Matei, Principal Partner, Crosspoint Real Estate

Compania de consultantă imobiliară Crosspoint Real Estate a creat un set de noi beneficii pentru angajații săi și starea lor de <wellbeing>, printre care o cameră de <floating>, cadre speciale pentru celebrări comune, dar și un program de coaching săptămânal.

Pe perioada pandemiei, pe plan global, antreprenorii și-au intensificat eforturile de transformare organizațională, accelerând demersurile de digitalizare și încorporând în strategie principii de sustenabilitate pentru ca personalul să poată lucra de la distanță. Această „distanță”, însă, a început să se resimtă mai nou (sau tot mai des) și în relațiile sociale de la locul de muncă, defocusând uneori echipele de la obiectivele de performanță pe care le au. Crosspoint Real Estate a anticipat acest fenomen și a venit din timp în sprijinul angajaților și colaboratorilor săi, prin programe de dezvoltare personală, team buildinguri și progame de coaching individual și de grup.

“Ca și instructor, trainer și coach cu o experiență de peste 15 ani în domeniul managementului organizațional și de leadership, mă bucur să fac parte din această inițiativă și să fiu alături de #OameniiCrosspoint. Încă de la început mi-am propus să creez un spațiu sigur, non-judicativ, de încredere în capacitatea clientului de a găsi soluții pentru orice situație conflictuală și să-l acompaniez în procesul de dezvoltare, astfel încât să atingă un nivel de performanță care ar fi, poate, mai greu de atins de unul singur. Eu sunt de părere că o echipă care știe să se distreze împreună, să sărbătorească evenimentele din cadrul companiei împreună, știe și să muncească împreună. Pentru că procesul de coaching este unul dinamic, fiecare client (se poate înlocui cu coleg) este unic, iar experiențele sunt foarte personale – fiecare relație de coaching este unică, confidențială și personalizată.”, spune Raul Marina, fondatorul SIAFS, companie specializată de coaching și training.

Conform acestuia, o parte dintre beneficiile acestor sesiuni de coaching și mentoring ar fi că acestea oferă acces la metode și tehnici care pot aduce un profesionist și mai aproape de identificarea soluțiilor proprii pentru dezvoltarea personală:

  • ai alături un profesionist care poate să creeze cadrul propice pentru procesul tău de dezvoltare; devii mai conștient și mai responsabil pentru ceea ce este necesar să întreprinzi în direcția obiectivului tău;
  • știi să îți stabilești obiectivele în mod concret și clar; poți prioritiza mai ușor ce aduce valoare în viața ta dar și la nivelul echipei din care faci parte; poți deține tehnici prin care să accelereazi motivația ta și a celor de lângă tine;
  • poți învăța să îți exprimi nemulțumirile într-o manieră asertivă, fără critică, căutând întotdeauna soluții ce să satisfacă nevoile ambelor părți implicate;
  • disponibilitatea unui cadru organizat pentru micile celebrări, fie pentru a aplauda și a ne bucura împreună pentru noile tranzacții sau reușite ale colegilor, fie pentru celebrarea zilelor de naștere sau aniversările companiei și multe, multe altele.

“Relaţionarea acţiunii comunicative cu etica responsabilităţii colective, exprimă un interesant şi sustenabil punct de vedere conform căruia drumul de la responsabilitatea individuală la necesitatea unei responsabilităţi colective ar putea deveni posibilă prin dezvoltarea responsabilităţii morale”, completează Marina.

Pe lângă aceste complexe beneficii, compania mai pune la dispoziția angajaților săi și un <floating room>, ceea ce reprezintă o tehnicăde relaxare și mindfulness, construită chiar în cadrul biroului. “Am o pasiune pentru descoperirile de sineși mi-am dorit ca și colegii mei să aibă chiar la îndemâna lor una dintre cele mai utile și performante tehnici în acest scop, pe lângă toate celelalte beneficii puse la dispoziția lor de către companie”, spune Codrin Matei, unul dintre fondatorii companiei Crosspoint Real Estate.

<Floating room> este o terapie prinplutire, care accesează relaxarea, eliminarea stresului și tensiunii, facilitând o conectare cu sine de un înalt nivel, împreună cu multe alte beneficii din punct de vedere medical pe care le oferă. Conform numeroaselor studii de profil, această tehnică este utilizată de mari executivi ale marilor companii, cu obiectivul de a deveni tot mai performanți, prin rezultatele extraordinare pe care acest tip de terapie de mindfulnessle demonstrează, ca urmare a atingerii unei stări de bine extraordinare.

Despre Crosspoint Real Estate

Fondată în 2005, Crosspoint Real Estate oferă atât servicii de tranzacționareși consultanță pentru domeniul imobiliar, cât și solutii financiare necesare marilor investitori, pentru toate tipurile de proprietăți: birouri, retail, industrial, terenuri, hoteluri și rezidențial. Crosspoint Real Estate este asociatul internațional Savills în România, una dintre cele mai mari companii de real estate la nivel mondial, fondată în 1855 – cu venituri de peste 2,15 mld GBP generate în 2021.

Pentru alte informații:

Simona Macovei, Communication Manager      M: +40(0)727 801 142

simona.macovei@crosspoint.com.ro