in ,

Romanian Real – Estate Awards, primul eveniment de anvergură al anului. 211 parteneri. 45 Trofee

Investing in Property a organizat Joi, 9 Iunie, la Club Snagov Gala Romanian Real Estate Awards, primul eveniment de anvergură și un etalon greu de atins pentru restul pieței de Real-Estate.
În cadrul evenimentului a participat comunitatea liderilor din Real-Estate, a avocaților implicați în marile tranzacții, a notarilor fără de care nu există niciun act.
45 Trofee, lume incredibil de faină, relaxată si de bucuroasă ca acest eveniment a fost peste așteptările lor. Acesta a fost leit-motivul tuturor discuțiilor cu partenerii noștri: “peste așteptări, mereu organizatorii ne impresionează cu evenimente memorabile”.
În doar 3 ani, am crescut un business de la idee la 211 Parteneri, Prieteni, la Romanian Real-Estate Awards. Toată lumea din acest business, Trofeele, atmosfera, relaxarea, încrederea, au definit un eveniment pe care ne va fi greu să-l repetăm. Ne cunoașteți deja: nu imposibil.
Următorii 4 ani suntem în alb și negru, sigla International Property Awards. Culoarea o dați voi toți și pentru asta vă suntem datori cu fiecare strângere de mână, parteneriat, reușită.
  
“Mai presus de toate: #Mulțumim. Rămânem Aici și nu ne oprim să facem excelent ceea ce știm să facem: publishing premium, unim comunități de afaceri, dezvoltăm parteneriate cu liderii pieței media pentru expunerea partenerilor noștri”, spune Andrei Cristea, CEO& Founder Investing in Property.
Și nu ne oprim aici : Urmează Romanian Legal Awards, Joi 23 Iunie, Exclusiv pentru Parteneri.