in ,

DSI – Delta Studio Inside, propunere de servicii premium pentru industria de real-estate din România

Tudor Cartianu este CEO al Delta Studio, companie de arhitectură și soluții pentru amenajările de interior, cu o experiență de 16 ani în piața de real estate. Este implicat ca investitor în mai multe proiecte, atât în zona de ansambluri imobiliare, cu proiectul de case Vernis Sunrise Villas, cât și în zona de finanțare și business, prin prisma proiectului Meta Estate Trust.

Delta Studio a demarat DSI – Delta Studio Inside, un proiect prin care sunt asigurate interioare livrate la cheie clienților B2B. Compania pune la dispoziție conceptul, proiectul, materialele și execuția, prin preluarea apartamentelor în stadiul ”la alb” și amenajarea completă a acestora. În cadrul proiectului, Delta Studio se implică activ în co-branding, prin afișarea bannerului personalizat la locul dezvoltării proiectului rezidențial și promovarea pe toate canalele Delta Studio (aproximativ 2.000.000 de conturi unice lunar). Oferta de colaborare are mai multe posibilități de desfășurare, printre care și cea în sistem barter sau finanțare prin Meta Estate Trust, unde Delta Studio este membru fondator.

Proiectul DSI – Delta Studio Inside a fost gândit și dezvoltat ca o soluție pentru clienții B2B, dezvoltatori imobiliari. Aceasta vine în întâmpinarea clienților dezvoltatorului, care doresc să achiziționeze o locuință nouă, gata amenajată de către un arhitect de interior, propunându-și astfel să ridice valoarea apartamentelor din ansamblurile nou-construite.” – Tudor Cartianu, CEO Delta Studio.

Strategia de business deservește preferințelor actuale ale clienților finali, care au înțeles, în perioada pandemiei, importanța amenajării propriei locuințe. Nu de puține ori, aceștia sunt dispuși să plătească în plus pentru o proprietate care le îndeplinește, din start, cerințele personale în materie de confort, fără a fi nevoie de investiții suplimentare ulterioare – financiare sau de timp. Acest fapt constituie un mijloc de diferențiere pentru dezvoltatori, pe o piață din ce în ce mai competitivă.

Delta Studio ghidează toate proiectele sale, atât în zona de bază, a arhitecturii de interior, cât și în sectorul de real-estate, spre zona de smart luxury. Designul de interior bine făcut aduce valoare spațiilor în care trăim. Prin confort, bună dispoziție, imagine și statut, designul interior îmbunătățește calitatea vieții, crește competitivitatea mediului de afaceri și nu în ultimul rând, îi mulțumește pe beneficiari. Noi am redefinit luxul în domeniul arhitecturii de interior, promovând acest nou concept, denumit ”smart luxury”.” – Tudor Cartianu, CEO Delta Studio

Parteneriatul oferit de Delta Studio dezvoltatorilor imobiliari, implică un pachet care pornește de la realizarea și implementarea unui concept complet de design și arhitectură de interior, realizate de biroul, DSD – Delta Studio Design. În prezent, DSD este cel mai mare birou de arhitectură de interior din România, premiat la nivel internațional și format din arhitecți cu o experiență vastă în domeniu. Interioarele sunt livrate la cheie, prin concept, materiale și execuție în variantă standard sau personalizată, în funcție de cerere. Conceptele de design sunt susținute de un portofoliu de materiale și produse premium. Beneficiile aduse de colaborarea cu DSD – Delta Studio Design sunt percepute în creșterea valorii și calității interiorului. Conceptele de design sunt complet aplicabile, fiind realizate cu produse disponibile pentru achiziție și oferă posibilitatea dezvoltatorului de a opta pentru apartamente showroom, care să pună în valoare calitățile imobilului.

În prezent au fost livrate 86 de proiecte de amenajare interioară la cheie, pentru imobile dezvoltate în București, Ilfov, Constanța, Cluj și Timișoara. Conceptul acestora a fost realizat exclusiv de către DSD – Delta Studio Design și implementat cu produse din portofoliul companiei.

Piața de real-estate are acum la bază cerințele unui public mult mai documentat, mai informat, mai curajos, dar în același timp, mai sceptic. Indiferent că vorbim despre zona de retail, industrială, de birouri sau de case, în ultimii 10 ani, sectorul imobiliar a crescut și chiar s-a dublat pe unele zone. Cumpărătorul este foarte atent, atât la detaliile construcției, cât și la calitatea finisajelor, pentru noua locuință, iar acest lucru ridică standardele pe piața de real-estate și (strâns legat) pe zona de amenajare & design de interior”Tudor Cartianu, CEO Delta Studio

Ansambluri reputate mizează pe valoarea adăugată a designului

Unul dintre proiectele pentru care DSI – Delta Studio Inside a livrat interioare „la cheie” este ansamblul rezidențial Vernis Sunrise Villas, al cărui dezvoltator este chiar Delta Studio. Amplasat în Corbeanca, Ilfov, pe un teren de 10.000 de metri pătrați, acesta este compus din 25 de case individuale premium, cuplate, construite în sistem “gated community”. Fiecare vilă, în valoare de 180.000 euro (+TVA), are o suprafață construită, de 150 de metri pătrați. Valoarea investiției în proiect se ridică la aproximativ 5 milioane de euro, iar termenul de predare este în vara acestui an. Proiectul ansamblului de case a primit distincția în Marketing, Design și Rezidențiale în cadrul Anualei de Arhitectură 2021, premiul Award Winner European Property Awards 2021-2022 – la secțiunea Residential Development Romania și RIDA 2021 în cadrul Celor mai Bune Selecții Rezidențiale.

Cele trei premii primite în 2021 sunt dedicate efortului depus de echipa de arhitecți, ai Delta Studio Design, în cadrul proiectului imobiliar din Corbeanca.

Parteneriatul cu cei mai activi jucători din piața rezidențială au plasat Delta Studio pe poziția de lider, ca furnizor de soluții de arhitectură și design de interior, în cadrul segmentului rezidențial. La momentul actual, aproximativ 60% dintre proiectele de amenajare interioară, din Capitală, sunt contractate de Delta Studio și au fost implementate la dezvoltatori, precum: One United, Prime Kapital, Bog’Art, Cordia, Nepi, Redport, Gran Via, Opus Land etc.

Printre ansamblurile rezidențiale care au beneficiat de serviciile nou lansate, din cadrul conceptului DSI, se numără Core Timpuri Noi, Jardin de Nord, Art City, Level Residence 1 & 2, unde Delta Studio, a integrat servicii de arhitectură și design de interior, furnizare de materiale și execuția conceptului de amenajare. De curând compania a semnat un nou contract pentru proiectul ECHO Tineretului, unde vor fi integrate servicii de design, materiale și execuție, tot prin conceptul DSI.

Planurile pe următorii 5 ani sunt legate de sectorul de real estate. Tudor Cartianu plănuiește extinderea soluției de “design and build” pentru proiectele rezidențiale, oferind conceptul, proiectul, materialele și execuția;

Pe segmentul de real estate planurile sunt similare, atât prin lărgirea numărului de proiecte, pentru care Delta Studio lucrează în sistem barter, cât și prin dezvoltările imobiliare proprii, prin Delta Studio Properties.

DELTA STUDIO SRL este o companie de design și soluții pentru amenajări interioare, înființată în 1996, care a început activitatea pe piața din România, prin importul de gresie și faianță. În prezent, DELTA STUDIO SRL operează o platformă de soluții profesionale, susținută de o comunitate de profesioniști din sfera arhitecturii, designului de interior și construcțiilor. Compania comercializează un portofoliu vast de produse dedicate amenajării de interior, atât prin intermediul celor zece magazine proprii, disponibile în cele mai importante orașe ale țării, cât și online, pe deltastudio.ro. În prezent, Delta Studio și-a extins serviciile prin prisma celor 4 ramuri: DSD – Delta Studio Design, care oferă servicii integrate de arhitectură de interior, DSM – Delta Studio Manoperă, care oferă servicii de montaj și implementare a proiectului, DSI – Delta Studio Inside, prin care sunt oferite interioare livrate la cheie clienților B2B și Delta Studio Properties, divizia de construcții și imobiliare.