in ,

Toți dezvoltatorii importanți din Dubai, în același loc, în Bucureșți! 28-29 Mai 2022, Crowne Plaza Hotel

Cel mai așteptat eveniment de vânzări a imobiliarelor din Dubai, acum în București! 28-29 mai 2022 la Crowne Plaza Hotel București!

Toți dezvoltatorii imobiliari importanți din Dubai, în același loc, vă așteaptă la cel mai mare eveniment din București dedicat vânzării de imobiliare din Dubai.
Evenimentul se va desfășura între orele 10:00 și 19:00.
Acest târg imobiliar reunește cei mai importanți reprezentanți ai pieței imobiliare din Dubai, consultanți imobiliari de top specializați în piața de business din Emiratele Arabe Unite.

Așa cum ne-au obișnuit, Emax Real Estate Dubai, anunță cele mai mari discounturi de preț, flexibilitate în privința planului de plată și chiria garantată contractual.

Toți participanții la eveniment care vor rezerva un apartament sau o vilă în cadrul târgului imobiliar organizat de Emax Real Estate Dubai vor primi cadou o excursie de 5 zile în Dubai, pentru două persoane.

“Acest târg imobiliar poate fi un prilej excelent pentru a se realiza o investiție sigură. De data aceasta am ales să pun la dispoziția românilor portofoliul a 6 dintre cei mai importanți dezvoltatori din Emiratele Arabe Unite, deoarece am observant apetitul crescut al românilor de a fi informați despre toate posibilitățile investiționale din Dubai, astfel că evenimentele de vânzări imobiliare cu un singur dezvoltator nu păreau să mai satisfacă cerințele investiționale ale românilor care în ultima vreme s-au educat suficient în ceea privește investițiile imobiliare externe. Emax Real Estate Dubai fiind prima companie care a adus acest concept de investiții externe în România vă reuși, ca de fiecare dată, să ofere cele mai mari discounturi de preț și cele mai bune proiecte de investiții precum și flexibilitate la planul de plată.” declară Andreea Popa Director General Emax Real Estate Dubai

Înscrierea la eveniment se face accesând link-ul: https://emax-realestate.ro/eveniment-exclusiv-emax-real-estate-dubai-crowne-plaza-bucuresti-28-29-mai-2022/