in ,

Clienții ImobiliareDubai.ro au câștigat 17 milioane de euro în ultimele 3 luni

În ciuda nesiguranței și temerilor inițiale, s-a dovedit că perioada de pandemie și provocările ridicate de aceasta au alimentat apetitul investitorilor în imobiliare, dornici să-și protejeze capitalul de tendința de devalorizare. Pe fondul flexibilizării condițiilor de muncă, oportunitatea investițiilor în zone turistice exotice a câștigat mult în popularitate – Dubaiul fiind, în momentul de față, „vedeta” absolută pe acest segment.

Potrivit lui Mircea Brânzei, în calitate de fondator și manager, ImobiliareDubai.ro a fost prima agenție din Romania care a facilitat tranzacții cu proprietăți exclusiviste din Dubai. Statisticile oficiale relevă că, în ultimele trei luni, clienții companiei au câștigat 17 milioane de euro, din capitalizarea valorii proprietăților tranzacționate prin intermediul agenției.

„Totul a început în urmă cu 2 ani, adică în plină pandemie, când am identificat această oportunitate de business. Ne-am dat seama de capitalizarea rapidă a investițiilor din Dubai, că e o zonă în care se poate investi cu succes, că profiturile sunt generoase, iar proprietarii pot beneficia de un venit pasiv, pe viață. Ne-am propus, așadar, să oferim publicului din România acces rapid și cât mai facil către piața imobiliară din Dubai, având în vedere că prețurile pe metru pătrat sunt, de multe ori, mai mici decât pe plan local – iar profitabilitatea, implicit, mult mai mare.”
 
Mircea Brânzei, Manager ImobiliareDubai.ro

Dubaiul, un paradis fiscal

Dincolo de atracția firească exercitată de o zonă turistică exotică, în corelație cu prețurile accesibile pentru consumatorii români, Dubaiul se impune ca destinație de investiție și datorită faptului că este, practic, un „paradis fiscal”. „Cu taxe 0 din închiriere, o capitalizare rapidă a investițiilor (marje de capitalizare a proprietăților de 40-80% pe an), dobândă ZERO, plan de plată avantajos și randamente din închiriere de 12-16% pe an, piața din Dubai oferă toate motivele pentru a face o investiție”, explică managerul ImobiliareDubai.ro.

Printre avantajele oferite de această piață se numără și faptul că investiția este protejată de guvern, poate fi recuperată în 6-8 ani, cumpărătorii obțin rezidență, proprietatea este pe viață și nu există taxe și impozite din închiriere. Prețurile studiourilor din oferta ImobiliareDubai.ro încep de la 160.000 de euro, cele ale vilelor de la 1.900 de euro pe metru pătrat. Cumpărătorii pot beneficia de sistemul de plată în rate la dezvoltator, iar achitarea ratelor se poate face și după predarea proprietăților.

ImobiliareDubai.ro continuă seria de evenimente exclusive

Pentru promovarea oportunităților de investiție de pe această piață, reprezentanții Imobiliare Dubai au început organizarea unei serii de evenimente dedicate potențialilor cumpărători interesați de asemenea achiziții. „Primul eveniment exclusiv ImobiliareDubai.ro a fost organizat în luna ianuarie a acestui an, iar până acum au avut loc 13. Cu fiecare întâlnire organizată, ne bucurăm să vedem că vin din ce în ce mai multe persoane entuziasmate să investească în Dubai, deschise spre noi oportunități, dornice să obțină venituri pasive, câștiguri din capitalizare sau, de ce nu, să se relocheze într-o zonă exotică. ImobiliareDubai.ro nu este o simplă agenție imobiliară, a devenit o comunitate”, subliniază Mircea Brânzei.

În cadrul evenimentelor organizate de ImobiliareDubai.ro, cumpărătorii pot beneficia de discounturi valabile doar pe durata desfășurării acestora, la achiziția de proprietăți din portofoliul agenției. Românii pot achiziționa, astfel, cu minimum de efort, imobile exclusiviste în Dubai, în scop (parțial) investițional sau exclusiv pentru uzul propriu, ca rezidență. Clienții beneficiază de asistență pe toată perioada contractării, servicii de property management în sistem full service, dar și de suport în cazul revânzării.

Dacă vrei să faci și tu parte din comunitatea ImobiliareDubai.ro, ești așteptat la unul dintre următoarele evenimente:

București: 21-22 Mai
Timișoara: 23-24 Mai
Cluj: 25-26 Mai
Frankfurt: 11-12 Iunie
Madrid: 18-19 Iunie