in , ,

Investing in Property îl cooptează pe Valentin Ilie în echipa International Property Awards Romania și dezvoltarea proiectelor grupului

Odată cu achiziția licenței exclusive International Property Awards (IPA), echipa Investing in Property a deschis colaborarea cu Valentin Ilie, un nume reputat pe piața imobiliară autohtonă. Familiarizat deja cu standardele IPA, activând în trecut ca Brand Ambasador al premiilor în România, acesta va oferi suport în implementarea procesului de selecție, înregistrare și reprezentare a jucătorilor din Real-Estate-ul local în cadrul prestigioasei competiții internaționale.

„Cred în România și în potențialul enorm al oamenilor din Real-Estate-ul local, fie ei investitori, arhitecți, ingineri sau consultanți. Evoluția schemelor de dezvoltare imobiliară națională și, în egală măsură, a businessurilor colaterale dezvoltării, este evidentă în ultima decadă și se datorează în mod special acestor oameni și muncii lor. Datorită lor avem deja în România proiecte de talie internațională, iar, prin excelență, IPA oferă acestor investitori, specialiști, echipelor de proiect și, bineînțeles, proiectelor lor accesul la competiția care le poate aduce recunoaștere și reputație la nivel mondial.”
 
Valentin Ilie, Board Member IPA Romania

***

„Cooptarea lui Valentin în echipă este o garanție a maturității și creativității echipei Investing in Property. Experiența lui în gestionarea relației cu International Property Awards și conceperea portofoliilor, supervizarea întregului flux de lucru al Partenerilor care aplică la cea mai importantă recunoaștere mondială în Real-Estate ne dau încredere că investiția noastră financiară este dublată de o excelentă investiție în oamenii potriviți.”
 
Andrei Cristea, CEO & Founder Investing in Property

Activ în patru regiuni importante din România, Valentin Ilie gestionează un portofoliu curent format din 21 de proiecte imobiliare, incluzând locuințe de vacanță și retreat-uri, oportunități din domeniul hospitality, PRS, PaaS, proiecte de regenerare urbană, dar și ansambluri mixte de amploare. Din dorința de a îmbunătăți sistemele investitorilor, rezultatul general și profitabilitatea proiectelor, acesta a creat Ambrella, o platformă de livrare de ultimă generație, care integrează soluții în dezvoltarea proiectelor încă din stadiul de fezabilitate, modelare și master plan, finanțare privată și instituțională, branding, marketing, proiectare, construcție și până la partea de management operațional post-livrare a proiectelor.

Valentin Ilie este partener pentru România al YOO, cel mai mare brand rezidențial din lume, iar în trecut a fost CEO al rețelei Coldwell Banker. În prezent, activează și ca advisory board member sau advisor al mai multor entități de dezvoltare imobiliară.

Investing in Property este cel mai important și activ publisher de Real-Estate. Platforma de comunicare integrată, singura de acest fel din România, cuprinde catalogul premium Investing in Property, ajuns la ediția cu numărul 4, portalul www.InvestinginProperty.ro, lider de trafic în businessul imobiliar la nivel național, suita de evenimente de private networking Sparkling Nights Party, precum și cea mai importantă Gală din Real-Estate, unde decernăm peste 30 de Trofee anual – distincții care au setat o nouă ștachetă a excelenței în Real-Estate, creând Elite, Lideri, Comunitate.