in ,

Cerved Property Services a intermediat tranzacții în valoare de aproximativ 60M euro, în ultimii 3 ani

Cerved Property Services (CPS), firmă de consultanță imobiliară cu acoperire națională, a intermediat vânzarea unui teren în suprafață de aproximativ 62,000 mp în Târgu Mureș (Fabrica de Cărămidă), județ Mureș la suma de 3,000,000 euro + TVA, pe lângă vânzarea unui teren în suprafață de 10,000 mp în Pipera la suma de 3,500,000 euro + TVA și vânzarea proiectului “Beyler City” din Galați.

Având în vedere că în cadrul companiei există personal specializat pentru servicii de asset management, evaluare, property și facility management, serviciile noastre acoperă întregul spectru imobiliar permițându-ne să oferim consultanță completă legată de proprietăți de orice tip.

Sinergia dintre serviciile pe care le prestăm ne permite să răspundem oricăror cerințe ale clienților pentru a ne asigura că aceștia iau decizia cea mai potrivită pentru ei și să concluzioneze că suntem partenerul lor ideal în domeniul imobiliar.”

 “În ultimii trei ani, am reușit să intermediem tranzacții în valoare de aproximativ 60 milioane euro din portofolii ale instituțiilor bancare și ale fondurilor de investiții. Serviciile noastre însă, nu au fost limitate la aceste portofolii, adresându-se și proprietarilor care dețin un număr mai mic de proprietăți din care am intermediat tranzacții în valoare de aproximativ 10 milioane euro – spune Rodica Popa, Head of Sales Agency – Cerved Property Services.

Cerved Property Services se află pe piața românească de mai bine de 15 ani oferind o gamă integrată de servicii de înaltă calitate. Aceasta acoperă toate aspectele legate de imobiliare, investiții și management al proprietăților atât pentru proprietăți individuale, precum și portofolii extinse și se adresează clienților și organizațiilor individuale, atât publice, cât și private, pentru a maximiza valoarea proprietății și profitul.