in ,

Huawei își extinde contractul de închiriere în Globalworth Tower București

Huawei, un important furnizor global de infrastructură și dispozitive inteligente pentru tehnologia informației și comunicațiilor (TIC), își extinde contractul de închiriere în clădirea Globalworth Tower, București, pentru un spațiu suplimentar de birouri de 1.000 mp. Astfel, începând cu luna iulie 2022, Huawei își va desfășura activitatea pe o suprafață totală de 12.600 mp în prima clădire din Sud-Estul Europei care a primit certificarea LEED Platinum.

Înainte de semnarea noului contract de închiriere, corporația chineză multinațională de tehnologie deținea o suprafață de birouri de 11.600 mp.

Înființată în 1987, Huawei are aproximativ 195.000 de angajați în întreaga lume și operează în peste 170 de țări și regiuni, deservind peste trei miliarde de oameni din întreaga lume. Chiriaș al Globalworth, liderul pieței de birouri din România, Huawei își va continua misiunea de a aduce digitalul către fiecare persoană și în fiecare casă și organizație pentru o lume complet conectată și inteligentă. În clădirea Globalworth Tower, Huawei va beneficia de facilitățile celei mai mari comunități de afaceri din țară: Globalworth District.

Suntem mândri să avem compania Huawei în comunitatea noastră de afaceri din 2015. Huawei este un brand care investește dintotdeauna în inovație, duce inovația la nivelul următor și oferă valoare industriei și societății în general. Acestea sunt misiuni cu adevărat importante și pentru dezvoltarea Globalworth. Prin urmare, considerăm parteneriatul nostru de afaceri pe termen lung ca fiind un proces continuu valoros pentru a construi o societate mai bună împreună. Îi mulțumim echipei Huawei pentru încredere și ne dorim să sprijinim în continuare creșterea ei în România și nu numai, a declarat Ema Iftimie, Head of Leasing & Customer Care, Globalworth România.

În calitate de companie centrată pe client, este important ca Huawei să rămână aproape de clienții și partenerii săi. Ne bucurăm să ne continuăm activitatea într-unul dintre cele mai populate și mai mari comunități de afaceri din București, în Globalworth Tower. În ultimii ani, Huawei a înregistrat o creștere uriașă în rândul membrilor biroului nostru local, iar Globalworth a fost martor direct la acest lucru. Ne dorim un parteneriat continuu cu Globalworth pentru o Românie mai bună, a adăugat Peter Piao, Administrative Management Director, Huawei România.

Globalworth Tower este o clădire de birouri de clasă A, cu o înălțime de 120 de metri și  o suprafață închiriabilă totală de 54.000 metri pătrați, dispunând de o accesibilitate excelentă. La sfârșitul anului 2019, clădirea a trecut printr-o serie de modificări inovative. În consecință, liderul pieței de birouri din România a inaugurat cel mai inteligent lobby din regiune, care include o serie de premiere tehnologice: cea mai mare podea cinetică din lume într-o clădire de birouri, cel mai lung perete de ecrane din CEE, cel mai mare perete verde natural într-o clădire de birouri din sudul şi estul Europei și un spaţiu de relaxare cu gradene încălzite din marmură. Globalworth Tower devine astfel un etalon al inovației și sustenabilității în spaţiile de birouri.