in ,

Ce pot găsi cumpărătorii la TNI (6-8 mai): oferte pentru investitori, dar și pentru end-useri. Casele de vacanță în Dubai, atracția momentului

Weekendul acesta are loc, la Palatul Parlamentului, o nouă ediție a longevivului Târg Național Imobiliar (TNI). Potrivit organizatorilor, este vorba despre un eveniment-record, în cadrul căruia sunt expuse proiecte imobiliare cu o valoare totală de peste 2 miliarde de euro. Oportunitățile de achiziție sunt amplasate în capitală și în împrejurimile acesteia, în zone cu potențial turistic ale țării, inclusiv pe litoral, dar și în destinații exotice populare în rândul celor interesați de investiții, cum este Dubaiul. „Ediția Târgului Național Imobiliar TNI ce are loc în perioada 6-8 mai la Palatul Parlamentului reunește peste 25.000 de oferte de locuințe noi: garsoniere, apartamente vile, case de vacanță, din București, Ilfov, Sebeș, Constanța, Năvodari și Mamaia, Valea Prahovei, Dubai și Cipru”, notează reprezentanții TNI.

Printre ofertele speciale puse la dispoziție de către expozanți se numără voucherele de reducere în valoare de 5.000 de euro pe care dezvoltatorul ansamblului integrat AXXIS Nova Resort&SPA, din Mamaia Nord, le oferă vizitatorilor TNI. Acestea sunt valabile până la 1 iulie 2022 și pot fi utilizate la achiziția unui apartament în Madrid, primul bloc cu locuințe de lux din cadrul complexului.

Vizitatorii interesați de oportunitățile de investiție oferite de Dubai pot vizita standul Emax Real Estate Dubai, companie fondată și deținută de antreprenoarea Andreea Popa. Din portofoliul Emax fac parte ansambluri ale unor dezvoltatori reputați, amplasate în zone de maxim interes pe piața din Dubai, precum Business Bay, Downtown, Dubai Marina sau Meydan.

„Pe lângă discount-urile generoase și beneficiile incluse în cadrul colaborării cu Emax Real-Estate, compania noastră oferă și un pachet all-inclusive pentru cei care vor să obţină finanţare în Emiratele Arabe Unite. Astfel ajutăm clienţii în relaţia cu instituţiile bancare din această regiune, inclusiv pe partea de întocmire a documentelor.”
 
Andreea Popa, CEO Emax Real-Estate

Cu oferte atractive pe piața din Dubai, dar și pe cea locală, este prezentă la târg și The Agency, noua divizie lansată, chiar în cadrul TNI, de către fondatorii și proprietarii ANG Holding, Nicoleta și Alexandru Manea. Potrivit acestora, noul brand va ținti toate segmentele pieței imobiliare, impunându-se prin modul de lucru profesionist, în regim de reprezentare exclusivă.

„Viziunea noastră este să venim în întâmpinarea clienților cu ansambluri rezidențiale de calitate, dar care sunt accesibile. Vom lucra cu dezvoltatori din București și împrejurimi, dar și cu proiecte localizate în toată țara, inclusiv în zone de interes turistic, cum ar fi pe litoral, la munte sau în alte zone populare în rândul clienților. În plus, oferim proprietăți și în Dubai, iar, pe viitor, și din alte destinații de interes internațional, care au un raport calitate-preț optim. Lansarea noului brand o facem în cadrul TNI, unde vom prezenta oportunitățile optime de investiții în Dubai, de la dezvoltatori precum Sobha sau Damac, dar și proiecte din București.”
 
Nicoleta Manea, Owner ANG Holding & The Agency

Utilizatorii finali, dar și investitorii interesați de achiziția unei locuințe noi în capitală pot consulta ofertele puse la dispoziție de către dezvoltatorul ansamblurilor rezidențiale Metropolitan, un jucător cu experiență pe piața imobiliară locală. Amplasate în zona de sud a Bucureștiului (Berceni sau Metalurgiei), în arealul semicentral (Mihai Bravu), dar și în nordul Capitalei (Aviației), acestea sunt menite să răspundă atât nevoilor potențialilor cumpărători din clasa medie, cât și celor ale unor clienți cu venituri ridicate – și, desigur, pretenții pe măsură.

Accesul la TNI se face până duminică, 8 mai, la ora 16, și se realizează din Calea 13 Septembrie, pe poarta B3 (de apropierea stațiilor de autobuz 362, 136, 385), iar vizitatorii care se deplasează cu mașina personală au posibilitatea de a parca gratuit în curtea interioară a Palatului Parlamentului. „Încurajăm vizitatorii să instaleze aplicația de mobil TNI ce facilitează schimbul datelor de contact cu participanții târgului în mod rapid și sigur. În plus, vizitatorii au acces gratuit în baza QR codului generat de aplicația de mobil TNI. Aplicația este disponibilă pe GOOGLE PLAY și APP STORE”, arată organizatorii evenimentului.