in ,

Emax Real Estate Dubai Exclusive Event Constanța, cel mai mare eveniment dedicat pieţei imobiliare din Dubai, Arena Regia Hotel & Spa, 29-30 aprilie

Vacanța de 1 mai îți aduce o proprietate în Dubai

Emax Real Estate, în parteneriat cu Damac Properties și Camera de Comerț, Industrie, Navigație și Agricultură Constanța, organizează în perioada 29-30 aprilie, la Arena Regia Hotel & Spa, cel mai mare eveniment din Constanța dedicat vânzării de imobiliare în Dubai. Evenimentul se va desfăşura între orele 10:00 – 19:00.

Andreea Popa, Fondator și CEO Emax Real Estate, este antreprenoarea română care a adus, în premieră, în România acest concept de evenimente și care a făcut cunoscută piața imobiliară din Dubai. Încrederea acordată societății fondate de Andreea Popa de către cei mai importanți dezvoltatori din Dubai este o garanție pentru oricine alege să participe la evenimentele organizate sub brand-ul Emax Real Estate.

Evenimentul reuneşte cei mai importanţi reprezentanţi ai pieţei imobiliare din Dubai, consultanţi imobiliari de top specializaţi în piaţă de business din Emiratele Arabe Unite.

Așa cum a obișnuit, organizatorul anunţă cele mai mari discount-uri de preţ, flexibilitate în privinţa planului de plată şi chiria garantată.

Vacanța de 1 mai poate fi și un prilej excelent pentru a realiza o investiție sigură. Așa acum am obișnuit, evenimentele noastre premium reprezintă primul pas pentru a alege și investi în proprietatea mult visată din Dubai. O locuința în Dubai poate fi achiziționată în scop investiţional, dar sunt și clienţi care au decis să se mute acolo şi au cumpărat-o pentru a locui acolo, în special ținând cont de facilităţile oferite de stat celor care se mută în Dubai. De exemplu cei care au o proprietate cu valoare de peste 1 milion de dirhami (aproximativ 230.000 de euro) pot obţine rezidenţă pentru ei şi rudele de gradul întâi. Astfel, ei pot avea reşedinţa în Dubai, pot deschide afaceri şi să obţină finanţare bancară..

Pe lângă discount-urile generoase și beneficiile incluse în cadrul colaborării cu Emax Real-Estate, compania noastră oferă și un pachet all-inclusive pentru cei care vor să obţină finanţare în Emiratele Arabe Unite. Astfel ajutăm clienţii în relaţia cu instituţiile bancare din această regiune, inclusiv pe partea de întocmire a documentelor.declară Andreea Popa, CEO Emax Real-Estate.

Pentru înscriere la eveniment accesați website-ul: www.emax-realestate.ro

Despre Emax Real Estate

Agenţie imobiliară specializată pe piaţa premium, Emax Real Estate este reprezentant legal în Romania al unora dintre cei mai mari dezvoltatori imobiliari din Emiratele Arabe Unite, precum Emaar Properties, Damac, Sobha, Seven Tides sau District One. Aceasta pune la dispoziţia clienţilor săi cele mai bune şi profitabile oportunităţi de investiţie din sectorul imobiliar, asigurând şi închirierea proprietăţii achiziţionate după cumpărare. Mai multe despre Emax Real Estate la emax-realestate.ro.