in ,

Eveniment imobiliar de 1 mai în noul Olimp-Neptun

Homefinders & Directimo organizează la Olimp-Neptun sâmbătă, 30 aprilie, și duminică, 1 mai 2022, un eveniment dedicat investitorilor interesați de achiziția unei locuințe de vacanță, în proiectele dezvoltate de CERTION.

Se va putea vizita primul apartament de prezentare din VOGH Olimp, proiect care va fi finalizat anul acesta, în aproximativ 18 luni după startul construcției. VOGH Olimp devine astfel primul aparthotel de pe piața locală axat pe turismul premium calitativ din România.

Pe lângă stabilirea unui nou standard de calitate pentru apartamentele de vacanță premium, VOGH include cea mai spectaculoasă zonă de infinty pool și sky bar din România, o zonă de Spa, una dintre cele mai atrăgătoare plaje private de pe litoral, servicii de drop kids și concierge pentru turiști și proprietari.

Numeroase persoane publice, în special din zona de publicitate și televiziune, au ales să achiziționeze apartamente de vacanță personale pentru utilizare atât în sezon, cât și în perioadele relaxate din afara sezonului.

În condițiile de piață actuale, specialiștii estimează creșteri de peste 50% ale capitalului investit și un randament anual de peste 10% din închiriere, în contextul stocului redus de apartamente și servicii turistice la standarde de 5* .

Datorită condițiilor de șantier și din raționamente de sigurantă, numărul de vizitatori este limitat la 100 de persoane pe zi. Pentru programare, vă rugăm să completați acest formular, până în data de 26 aprilie 2022.

Vor putea fi vizitate și amplasamentele celorlalte proiecte deja lansate de CERTION în Olimp-Neptun: Galileo, Lago, Solantis şi Pharos, dar și vila Epico, cu una dintre cele mai frumoase grădini de vară de pe litoralul Mării Negre.

Pentru a lua parte la eveniment, vă puteți înscrie AICI.

Potrivit unui studiu derulat la solicitarea CERTION în 2021, 78% dintre românii interesați de achiziția unei case de vacanță preferau litoralul românesc.

Trendul se păstrează și astăzi, în contextul în care pandemia a schimbat comportamentele consumatorilor, iar marea devine o alternativă de petrecere a timpului liber în orice sezon. Același studiu reflectă faptul că stațiunea este apreciată pentru că este liniștită, pentru plajele disponibile și spațiile verzi. Este considerată potrivită pentru familii și vacanțe lungi.

Programul de investiții pentru zona de sud a litoralului (demarat în 2021, pentru o perioadă de 4 ani) se ridică la peste 60 de milioane de euro. Portofoliul CERTION include în prezent cinci proiecte situate în sudul litoralului românesc: VOGH Olimp, Galileo Olimp Resort & Residences, Lago Neptun, Pharos Olimp şi Solantis Neptun. Proiectele CERTION au un rol semnificativ în revitalizarea zonei şi fac parte din procesul de dezvoltare a unui „litoral smart”, concept inițiat de companie odată cu demararea construcției VOGH Olimp în 2021. Acesta presupune utilizarea în mod inteligent a potenţialului de la Marea Neagră, pe întreaga perioadă a anului, nu doar în sezonul estival.

Olimpul renaște nu doar prin investițiile private, ci și prin planurile de dezvoltare a stațiunii prin fonduri europene. În acest sens, bugetul alocat de autoritățile locale în modernizarea plajelor Neptun-Olimp-Jupiter, din fonduri UE, se va ridica la 180 de milioane de euro în următorii ani. Procesul de reconstrucție a stațiunilor continuă prin implementarea unui plan urbanistic coerent, prevăzut pe termen lung.

Olimp-Neptun oferă turiștilor acces rapid la cel mai mare aqua park din sud-estul Europei, aerodromul Tuzla, Herghelia Mangalia și alte puncte de interes.

Evenimentul este organizat de specialiștii HomeFinders & Directimo, promoterii proiectelor CERTION pentru pachetele adresate investitorilor și agențiilor imobiliare.

Pentru a lua parte la vizită, vă puteți înscrie AICI (participare exclusivă pe baza formularului completat până în data de 26 aprilie 2022).

DESPRE HOMEFINDERS & DIRECTIMO
HomeFinders reprezintă primul serviciu de buyer advisory din România, prin care peste 1.200 de clienți și-au achiziționat locuința în cele mai avantajoase condiții. Echipa HomeFinders oferă consultanță cumpărătorilor pentru cele mai bune investiții în proprietăți rezidențiale, inclusiv locuințe de vacanță, precum și asistență în încheierea tranzacțiilor.

Fondată de o serie de investitori în tech & real estate, platforma Directimo se adresează cumpărătorilor de locuințe noi calitative. În București, Directimo analizează oferta a peste 280 de proiecte rezidențiale. Verificate și documentate în prealabil de specialiști în imobiliare, ofertele conțin date actualizate, complete și 100% transparente, fără duplicate. Pe baza criteriilor de căutare, proiectele rezidențiale recomandate includ avantajele și aspectele de luat în considerare pentru fiecare imobil în parte. În plus, clienții platformei au acces la istoricul fiecărui dezvoltator imobiliar și analize comerciale extinse pentru ansamblurile vizate. Mai multe informații pe www.directimo.ro.