in , ,

Semne bune pentru real-estate, la Salonul Imobiliar București. Ce oferte speciale au pregătit dezvoltatorii

Sursă foto: Pixabay.com

Weekendul acesta se desfășoară, la Palatul Parlamentului, Salonul Imobiliar București (SIB) – primul târg de profil neafectat de restricțiile pandemice, după o bună perioadă în care asemenea manifestări au fost fie blocate, fie serios limitate, pe fondul provocărilor din domeniul sanitar. Atât investitorii, cât și cumpărătorii finali au ocazia de a consulta comparativ, la fața locului, portofoliile dezvoltatorilor prezenți la târg. În premieră, oportunitățile de achiziție din București și zonele limitrofe sunt dublate de cele de la malul mării, de la munte, dar și din Dubai.

„În această perioadă, având în vedere și contextul din piață, prețurile apartamentelor au crescut și vor continua să crească, ca urmare a majorării inflației, a prețurilor materialelor de construcții, a prețului energiei electrice și al gazelor, al carburanților. Este momentul cel mai potrivit pentru a investi in imobiliare, pentru a evita devalorizarea banilor. Iar târgurile imobiliare prezintă clienților cele mai bune și valide tipuri de investiții din piața rezidențială. Discutăm de proiecte din toată România, nu numai din București, inclusiv de la malul mării sau din Dubai, ce prezintă oportunități de investiție sigure și cu randamente de peste 7%.”

 

Costina Petrescu, CEO Titirez.ro

Unul dintre importantele puncte de atracție din cadrul târgului este reprezentat, desigur, de ofertele speciale puse la dispoziție de către participanți. Printre acestea se numără voucherele de reducere în valoare de 5.000 de euro pe care dezvoltatorul ansamblului AXXIS Nova Resort&SPA, din Mamaia Nord, le oferă tuturor vizitatorilor SIB. Acestea sunt valabile până la data de 1 iulie 2022, în vederea achiziționării unui apartament cu 2 sau 3 camere în Madrid, primul bloc cu locuințe de lux din cadrul ansamblului.

Printre ofertele speciale pentru vizitatori se numără și șansa de a câștiga o mașină electrică, oferită de dezvoltatorul Aqua City. Doritorii se vor putea înscrie în concurs prin semnarea unui contract de rezervare pentru un apartament cu 2 sau 3 camere în blocul al doilea din complexul imobiliar Aqua City.

De asemenea, exclusiv în cadrul SIB, Nordis Group va oferi un CEC de investiție, în baza căruia vizitatorii vor primi discounturi instant în cadrul ansamblurilor din portofoliu. Campania este valabilă în limita stocului disponibil, iar reducerile se vor acorda clienților care vor încheia contracte de rezervare în termen de 10 zile de la încheierea târgului.

Până duminică, participanții au ocazia să descopere ansamblurile Nordis într-un decor elegant, menit să pună în valoare specificul fiecărui proiect. Din dorința de a oferi o experiență inedită vizitatorilor, compania a transformat un spațiu de tranziție, respectiv Sala I.C. Brătianu, într-un lounge cu ambient inspirațional, ce aduce natura în interiorul impozantului Palatul al Parlamentului. Cu ajutorul a 2 ecrane de mari dimensiuni, amplasate în oglindă, Nordis creează un adevărat spectacol senzorial al naturii, iar vizitatorii se pot relaxa la barul amenajat în sală, bucurându-se de acorduri de pian și de atmosfera creată de DJ.

Pentru cei interesați de achiziția unei locuințe la mare, dezvoltatorul autohton Impact Developer & Contractor va fi prezent în cadrul târgului și cu ansamblul imobiliar Boreal Plus, din Constanța, un proiect ce va însuma, la finalizare, aproape 700 de unități locative, printre care și vile. Prima etapă de construcție urmează a fi livrată în 2022.

De asemenea, pentru că Dubaiul se află, în momentul acesta, în topul preferințelor românilor interesați de investiții imobiliare, organizatorii SIB au pregătit și oferte pe acest segment, un competitor recunoscut în această privință fiind Emax Real Estate Dubai. Din portofoliul companiei fac parte ansambluri amplasate în zone de maxim interes pe piața din Dubai, precum Business Bay, Downtown, Dubai Marina sau Meydan.

„Târgurile imobiliare sunt una dintre cele mai bune variante de promovare pentru proiectele și firmele imobiliare. Este șansa potențialilor clienți de a sta față în față, fără intermediari, cu dezvoltatorii rezidențiali. Asemenea evenimente reprezintă cel mai bun punct de întâlnire dintre cerere și ofertă. În peste 8 ani de prezență sezon de sezon în cadrul tuturor târgurilor imobiliare, am văzut sute, dacă nu chiar mii de clienți deveniți proprietari, în urma semnării de rezervări direct în standuri.”

 

Costina Petrescu, CEO Titirez.ro

Intrarea la SIB se face începând cu ora 10:00, ora de închidere fiind 19:00 pentru ziua de sâmbătă, respectiv 18:00, pentru duminică.