in , ,

One United Properties a achiziționat un teren de 3.065 mp pe malul Lacului Tei. Vrea să extindă ansamblul One Lake Club, aflat în curs de autorizare

Dezvoltatorul imobiliar autohton One United Properties a anunțat achiziția unui teren cu o suprafață de 3.065 de metri pătrați, amplasat pe malul Lacului Tei, în vederea extinderii ansamblului rezidențial One Lake Club. Aflat în prezent în curs de autorizare, One Lake Club este proiectat ca un club rezidențial, cu apartamente cu design contemporan și facilități integrate.

„Căutăm să investim în dezvoltări sustenabile în zone ale Bucureștiului cu multiple oportunități, iar dezvoltarea One Lake Club se înscrie în această direcție. Poziționarea excelentă și priveliștea directă asupra lacului Tei, dar și serviciile integrate pe care le vom oferi viitoarei comunități și accesul rapid la facilitățile din zona de Nord a Capitalei sau autostrada A3 se numără printre punctele forte ale acestui proiect rezidențial care va revitaliza zona. Cererea crescută pentru această locație a contribuit la decizia de extindere a proiectului, prin achiziționarea noului teren.”
 
Beatrice Dumitrașcu, CEO Residential Division, One United Properties

Peste 650 de unități locative
Proiectul inițial pentru One Lake Club include 5 turnuri cu un total de aproximativ 544 de apartamente, ce urmează a fi dezvoltate pe un teren cu o suprafață de 22.000 de metri pătrați. De asemenea, complexul dispune de o serie de facilități integrate, precum sală de sport și piscină semiolimpică cu deschidere la lac, apartamente cu grădini și spații comerciale la parter, dar și un parc cu locuri de joacă și spații de relaxare, în suprafață de 7.200 de metri pătrați. Odată cu achiziția noului teren, pe fondul interesului crescut pentru acest proiect, dezvoltarea va fi extinsă cu încă 2 clădiri, ce vor însuma aproximativ 119 apartamente și grădini generoase, precum și acces direct la parc. Terenul de 22.000 de metri pătrați de pe malul Lacului Tei, destinat proiectului One Lake Club, a fost achiziționat în vara anului 2021.

Prin dezvoltările sustenabile pe care le aduce pe piață, compania One United Properties urmărește să revitalizeze zone cu potențial crescut din București și să creeze comunități în sine, care să beneficieze de o gamă de servicii variate.

One United Properties este unul dintre principalii dezvoltatori imobiliari de proiecte sustenabile de ultimă generație din România, fie ele rezidențiale, de birouri sau mixte. One United Properties este o companie dedicată accelerării adoptării practicilor de construcții pentru clădiri eficiente din punct de vedere energetic, durabile și sănătoase. Toate clădirile companiei au certificări superioare de durabilitate, eficiență energetică și wellness, iar dezvoltatorul este premiat la numeroase gale și conferințe în domeniu. One United Properties este primul dezvoltator imobiliar din România care a fost premiat la nivel internațional cu titlul „Cea mai bună dezvoltare sustenabilă” din lume, la International Property Awards 2019-2020. Compania este listată pe Piața Principală a Bursei de Valori București, cu simbolul ONE, iar acțiunile sale sunt incluse în indicele FTSE Russell Global All-Cap, care urmărește cele mai lichide acțiuni din lume.