in

Cushman & Wakefield Echinox îşi extinde echipa de Land & Industrial prin recrutarea a doi specialiști cu o experiență cumulată de 33 de ani

Cushman & Wakefield Echinox își extinde și consolidează echipa de Land & Industrial coordonată de Andrei Brânzea prin recrutarea lui Marius Frunzuc și a lui Ștefan Oprea, doi specialiști cu o experiență cumulată de 33 de ani în piața imobiliară.

Marius și Ștefan s-au alăturat echipei Cushman & Wakefield Echinox în calitate de consultanți Land Agency, și vor oferi asistență clienților în procesul de vânzare/cumpărare de terenuri pentru viitoare dezvoltări imobiliare – comerciale, industriale și rezidențiale.

Marius Frunzuc are o experiență de 18 ani pe piața imobiliară, fiind implicat în procesul de expansiune a unor companii precum Amrest – francizorul rețelor Starbucks și Burger King în România, Profi, Sameday și Telekom.

Ștefan Oprea are peste 15 ani de experiență în domeniul imobiliar și a lucrat pentru companii precum Impact Developer & Contractor sau Hanner RD.

Andrei Brînzea, Partner Land & Industrial Agency Cushman & Wakefield Echinox: „Piața imobiliară este în continuă creștere, iar nevoile pe care dezvoltatorii și chiriașii le au în acest context sunt din ce în ce mai complexe. Pentru a răspunde cât mai bine acestor nevoi, ne-am concentrat în ultimul an să aducem în echipa Cushman & Wakefield Echinox oameni experimentați, care să aducă valoare adăugată serviciilor pe care le oferim. Marius și Ștefan au un background puternic în piața imobiliară, iar venirea lor completează aria de expertiză a echipei noastre”.

Ca urmare a noilor recrutări, echipa de Land & Industrial a Cushman & Wakefield Echinox este formată acum din nouă membri cu o experienţă medie de peste 15 ani ȋn domeniu, fiind implicată de-a lungul timpului în numeroase tranzacţii pentru o varietate de clienți internaționali și locali.

Piața locală a terenurilor își menține dinamismul, în condițiile în care există interes pentru dezvoltarea de noi proiecte imobiliare pentru toate tipurile de proprietăți generatoare de venit, respectiv industrial, birouri și retail, dar și pentru proiecte rezidențiale. În ceea ce privește piața terenurilor din afara Bucureștiului, apetitul dezvoltatorilor pentru extinderea portofoliului imobiliar se manifestă mai ales pentru parcuri de retail și pentru spații logistice și industriale.

Cushman & Wakefield Echinox este o companie de consultanţă imobiliară de top pe piaţa locală si afiliatul exclusiv al Cushman & Wakefield în România, deținut și operat independent, cu o echipă de peste 60 de profesioniști și colaboratori ce oferă o gamă completă de servicii investitorilor, dezvoltatorilor, proprietarilor și chiriașilor. Pentru mai multe informații, vizitați site-ul companiei www.cwechinox.com.

Cushman & Wakefield, unul dintre liderii globali în domeniul serviciilor imobiliare comerciale, cu 50.000 de angajați în 60 de țări, ajută chiriașii, proprietarii și investitorii în optimizarea valorii activelor. Cu venituri de 7,8 miliarde de euro, serviciile principale ale companiei sunt: consultanță în gestionarea activelor şi investițiilor, piețe de capital, închirieri, administrarea proprietăților, reprezentarea chiriașilor, management de proiect, design & proiectare şi evaluare. Pentru mai multe informații, vizitați site-ul companiei www.cushmanwakefield.com.