in ,

Impact Developer & Contractor a finalizat integral ansamblul LUXURIA Residence

IMPACT Developer & Contractor a finalizat integral ansamblul LUXURIA Residence, primul proiect rezidenţial din Bucureşti certificat BREEAM Excellent, cu o valoare totală curentăestimată la 150 milioane Euro.

Întregul condominiu, contractat peste 50%, însumează nouă clădiri cu 630 de apartamente, 728 de locuri de parcare subterane, 9.650 de metri pătraţi de spaţii verzi, centru de fitness, două loungeuri, recepţie şi locuri de joacă pentru copii.

IMPACT a realizat recepţia ultimei faze din LUXURIA Residence, acesta devenind astfel primul ansamblu rezidenţial complet finalizat din zona Expoziţiei, o zonă care se află în plin proces de reviriment urban, cu numeroase proiecte în curs de dezvoltare sau anunţate pentru următorii ani.

În dezvoltarea ansamblului LUXURIA Residence, IMPACT a acordat o importanţă deosebită sustenabilităţii construcţiilor şi stării de confort a rezidenţilor, fiind primul ansamblu rezidenţial din Bucureşti care îndeplineşte criteriile de certificare BREEAM Excellent. BREEAM Excellent este cel mai complex proces de certificare la nivel internaţional, ce recunoaşte valoarea proiectului pe toată durata ciclului de viaţă construit, analizând sustenabilitatea soluţiilor din proiecte.