in ,

Art Property, dezvoltatorul proiectului rezidenţial Art City, şi-a numit echipa de conducere. Obiectivul pentru 2022: portofoliu de proiecte administrate cu o valoare de investiţie de peste 70 de milioane de euro

Art Property, dezvoltatorul proiectului rezidenţial Art City din zona de nord a Bucureştiului, şi-a numit echipa de conducere. Astfel, Bogdan Letcă, un manager cu o experienţă de peste 15 ani în domeniile financiar-bancar şi real – estate din România, este CEO şi Manager de Dezvoltare al companiei.

Bogdan Letcă a ocupat anterior poziţiile de Administrator & Manager de Operaţiuni al Unicredit Leasing Fleet cât şi Managing Director şi Administrator al Unicredit TurnAround Management Romania, poziţii din care a obţinut rezultate notabile în reorganizarea şi optimizarea proceselor interne şi a gamei de produse şi a derulat numeroase proiecte în sectorul real – estate.

Alături de acesta, Laura Năescu a fost numită în poziţia de Head of Project Management, după ce anterior a fost implicată în proiectarea şi coordonarea lucrărilor de şantier pentru Willbrook Platinum Business & Convention Center, Floreasca Park, Veranda Mall, Sun Plaza, Coresi Shopping City şi Ambasada Statului Kuwait.

Vicenţiu Ivan este Construction Cost Manager, după o perioadă de peste 10 ani în care a coordonat construcţia şi managementul mai multor proiecte rezidenţiale din Bucureşti şi din ţară pentru companii de renume, printre care si Prime Kapital.

Andrei Tănase este Finance Manager Art Property, având o experienţă de peste şase ani în domeniul tehnologiei financiare la Lloyds Bank, în Londra. Andreea Csavar este urbanistul companiei, fiind implicată de peste cinci ani în analiză de proiecte, ofertare tehnică şi vânzări în domeniul construcţiilor.

Art Property se află în plin proces de extindere pe segmentul de gestionare şi property management a investiţiilor imobiliare, obiectivul companiei fiind ajungerea în 2022 la un portofoliu de proiecte administrate cu o valoare de investiţie de peste 70 de milioane de euro.

“Piaţa rezidenţială s-a dublat ca volum de lucrări într-o perioadă de mai puţin de trei ani. Cu toate acestea, există foarte puţine companii care oferă servicii de dezvoltare imobiliară printr-un management integrat, precum Art Property. Acoperim întregul proces de dezvoltare, de la primele permutaţii de fezabilitate, rafinament al conceptului, coordonare de proiectare şi avizare, securizarea finanţării, ofertarea şi contractarea lucrărilor de construcţie. Optimizăm şi urmărim îndeaproape costurile în procesul de execuţie, promovăm şi vindem activele rezultate pentru a asigura un randament predictibil investitorilor. Avem experienţă şi competenţe specializate pentru fiecare etapă din acest proces complex şi lucrăm cu parteneri reputabili din piaţa imobiliară. Pentru anul 2022 avem în vedere să adăugăm la portofoliul nostru de proiecte administrate încă trei proiecte, predominant rezidenţiale, cu o valoare totală de investiţie de peste 50 de milioane de euro”, a declarat Bogdan Letcă, CEO Art Property.

Primul proiect al companiei este Art City, un ansamblu rezidenţial localizat în zona de nord a Bucureştiului, însumând 141 de apartamente, 500 de metri pătraţi de spaţii comerciale şi 180 de locuri de parcare, cu o valoare de 20 de milioane de euro. Art City face parte din master planul de regenerare urbană Petrom City, fiind amplasat într-o zonă aflată în plină expansiune, în imediata vecinătate a Deutsche Schule şi a sediului central al OMV Petrom.

“Art City este un proiect rezidenţial reprezentativ atât pentru calitatea construcţiei şi pentru serviciile integrate cât şi pentru coordonarea dezvoltării alături de parteneri strategici şi financiari care compun structura Art Property. Amplasat într-una dintre cele mai efervescente zone de dezvoltare imobiliară din Bucureşti, Art City se află deja într-o fază avansată de construcţie şi va stabili un reper pe piaţa de rezidenţiale premium, fiind deschizător de drumuri într-un cartier aflat în plină expansiune”, a declarat Bogdan Doicescu, Preşedinte şi membru fondator Art Property.

Art Property are ca obiectiv furnizarea de servicii integrate de dezvoltare imobiliară pentru investitori şi proprietari de terenuri, acoperind toate etapele din procesul de dezvoltare ale unui proiect imobiliar. SVN Romania este consultantul imobiliar şi agentul exclusiv al Art City.