in ,

NEPI Residential a vândut 20% din complexul de apartamente Vulcan Residence, la trei luni de la demararea construcției

NEPI Residential, divizia de rezidențial a grupului NEPI Rockcastle, principalul investitor și dezvoltator de centre comerciale din Europa Centrală și de Est, anunță vânzarea a 20% din proiectul Vulcan Residence, situat în zona 13 Septembrie, la doar trei luni de la demararea construcției.

Lucrările de construcție începute în noiembrie, anul trecut, avansează conform graficului, Vulcan Residence urmând, potrivit estimărilor, să fie finalizat în a doua jumătate a anului 2023.
Ne bucură foarte mult reacțiile pozitive cu care a fost primit acest prim proiect rezidențial al grupului NEPI Rockcastle, de către publicul larg. Aceste reacții vin ca o recunoaștere a calității proiectului, dar și a încrederii de care se bucură NEPI Rockcastle în calitate de dezvoltator. Această încredere s-a concretizat și continuă să se concretizeze printr-un număr foarte bun de contracte semnate într-o perioadă scurtă de timp, de la lansare. În ritmul acesta ne așteptăm ca vânzarea apartamentelor să fie finalizată înainte de terminarea construcției complexului.
Odată cu creșterea plafonului de impozitare cu cota TVA 5%, până la pragul de 140.000 euro, și în contextul noilor deprinderi generate de pandemie, se observă un interes sporit al cumpărătorilor, care pun accent pe apartamente moderne, confortabile, generoase, aflate în proximitatea spațiilor de interes pentru ei: cumpărături, parcuri, școli, licee, grădinițe, rețea de transport public. De asemenea, am observat și o creștere a apetitului clienților pentru apartamentele de dimensiuni mai mari, în acest moment unitățile de 3 și 4 camere fiind pe un trend ascendent”, a declarat Iulian Rusu, Head of NEPI Residential.

Vulcan Residence este un proiect rezidențial care va fi construit într-o singură fază, P+12 etaje, cu etajul 12 retras, oferind un număr de 256 de apartamente (studiouri simple și duble, apartamente cu 2, 3 și 4 camere, precum și unități de tip penthouse pe două niveluri).

Complexul este dezvoltat la cele mai înalte standarde de sustenabiltate și eficiență energetică nZEB (nearly Zero-Energy Building), are o arhitectură modernă și oferă parcare subterană, parcare supraterană acoperită sau descoperită, infrastructură pentru încărcare electrică pentru autoturisme, biciclete/trotinete, precum și adăposturi pentru biciclete.
Poziționat strategic, complexul de apartamente se află lângă centrul comercial Vulcan Value Center, la 10 minute de Piața Unirii și Palatul Parlamentului, aproape de grădinițe, școli, licee, oferind acces facil la rețeaua de transport public local. Complexul beneficiază și de proximitatea parcurilor Sebastian, Parcul Izvor, Parcul Carol și Arenele BNR, toate fiind opțiuni excelente de petrecere a timpului în aer liber.

Stadiul și evoluția lucrărilor pot fi urmărite pe site-ul proiectului, vulcan-residence.ro