in ,

Brandul de mobilier de lux Divani&Sofa’ a deschis un nou showroom în Otopeni

Brandul de mobilier de lux Divani&Sofa’ a deschis un nou showroom, în Otopeni, cu o suprafață de vânzare de 2.000 metri pătrați, după o investiție totală de 3 milioane de euro.

În 2021, brandul de mobilier de lux a mărit numărul de magazine din țară, prin deschiderea a două showroom-uri în Brașov și Constanța, în ianuarie și august, fiecare având o suprafață de vânzare de 1.500 metri pătrați. Investițiile făcute de Divani&Sofa’ anul trecut pentru cele două locații s-au ridicat la aproximativ 1,4 milioane de euro.

,,Estimăm că deschiderea celor trei locatii – Brasov, Constanta, Otopeni – va aduce o crestere a afacerii de circa 30% in 2022 și va avea ca efect consolidarea pozitiei noastre în piată. Misiunea brandului Divani&Sofa’ este aceea de a oferi calitate clienților prin furnizarea de produse si servicii la cele mai înalte niveluri”, spune Lorenzo Dimagli, owner & founder Divani&Sofa’.

În 2021, cifra de afaceri a companiei s-a ridicat la peste 7 milioane de euro, în creștere cu aproximativ 2 milioane de euro, față de 2020. Divani&Sofa’ deține acum 7 magazine la nivel național – trei în București și câte unul în Brașov, Constanța. Timișoara și Cluj, însumând aproximativ 14.000 mp spațiu de vânzare.