in ,

Nordis Group îşi măreşte echipa de profesionişti în domeniul juridic, numind-o pe Florina Homeghiu în funcţia de Head of Legal Department

Nordis Group îşi măreşte echipa de profesionişti în domeniul juridic, numind-o pe Florina Homeghiu în funcţia de Head of Legal Department.

Din noul rol, Florina va coordona activitatea juridică a companiei Nordis Management. Totodată, Camelia Bindiu preia rolul de Deputy Manager Legal Departament pentru Nordis Management şi Head of Legal Departament pentru celelalte companii din grup.

Ca Head of Legal, Florina Homeghiu se va ocupa de operaţiunile juridice care vizează zona comercială a activităţii desfăşurate de către dezvoltatorul Nordis Group. Câteva dintre reperele profesionale ale Florinei sunt reprezentate de experienţa acumulată în companii de renume precum Grupul Policolor – Orgachim şi Coca-Cola HBC Romania. În ambele multinaţionale, Florina Homeghiu a coordonat echipele responsabile de operaţiunile juridice în domeniul comercial, marketing, producţie, achiziţii. Mai mult, în urmă cu câţiva ani Florina a ocupat rolul de Senior Associate pentru compania CMS Cameron McKenna SCA.

,,Doresc să-mi pun experienţa acumulată în mai bine de 16 ani (atât în cadrul firmelor de avocatură, cât şi în organizaţii multinaţionale) în slujba numeroaselor proiecte şi parteneriate pe care le derulează Nordis Group. Sunt foarte bucuroasă să mă alătur unei echipe ambiţioase, care ţinteşte sus şi doreşte să exceleze în domeniul său de activitate – imobiliare premium. Aceste valori mă definesc şi pe mine ca om şi am încredere că acest nou început va aduce reuşite semnificative “, a declarat Florina Homeghiu, Head of Legal Nordis Group.

,,Pentru Nordis Group, aducerea Florinei în echipa de profesionişti din sfera juridică este un mare atu. Faptul că, în trecut, Florina Homeghiu a coordonat operaţiunile juridice pentru companii precum Grupul Policolor-Orgachim şi Coca-Cola HBC Romania reprezintă pentru noi o garanţie că va gestiona cu succes ampla activitate juridică derulată de Nordis Group în acest moment”, a precizat Emanuel Poştoacă, Preşedinte şi Fondator Nordis Group.

Absolventă a Facultăţii de Drept, Universitatea din Bucuresti, Florina Homeghiu a devenit avocat la scurtă vreme după absolvire, fiind membră a Baroului Bucureşti din 2006. Ulterior absolvirii facultăţii, a urmat cursurile de Masterat – Dreptul Afacerilor, Facultatea de Drept, Universitatea din Bucureşti, cursurile Şcolii Doctorale din cadrul Şcolii Naţionale de Studii Politice şi Administrative – specializarea Ştiinţe Administrative şi a terminat un program la IMD Bussiness School, Lausanne (2019). De-a lungul anilor, Florina a lucrat în societăţi de avocatură româneşti şi internaţionale specializate în consultanţă juridică, acoperind arii precum: corporate, comercial (contracte comerciale, tranzacţii, activitate de due-diligence privind societăţi comerciale din diverse ramuri de activitate), real estate, dreptul energiei etc.

După aproximativ 12 ani de activitate în cadrul firmelor de avocatură, în anul 2017 Florina a decis să facă o schimbare, trecând astfel din postura de avocat extern în cea de avocat intern şi, în acelaşi timp, de beneficiar al serviciilor de avocatură în cadrul Coca-Cola HBC Romania. Din decembrie 2018 până în aprilie 2020, Florina Homeghiu a ocupat funcţia de Country Legal Manager and Compliance Officer în cadrul Coca-Cola HBC Romania. Cea mai recentă poziţie ocupată, înainte de a se alătura echipei Nordis Group, a fost cea de Group Legal and Compliance Director în cadrul grupului Policolor – Orgachim.