in ,

Mobexpert deschide un nou magazin „Concept Store” la Ploiești, în Prahova Value Centre

Mobexpert Ploiești, investiţie de 600.000 euro, suprafaţă de 1.100 m2, al 27-lea magazin din reţeaua Mobexpert și cel de-al doilea format „Concept Store” deschis în acest an.

Mobexpert inaugurează la Ploiești un nou magazin tip „Concept Store” cu mobilier și decorațiuni pentru casă. Reţeaua operată se extinde, astfel, la 27 de magazine și parteneri la nivelul României. Magazinul din Ploiești este cel de-al doilea deschis în 2021, din seria celor 20 de magazine Mobexpert de mici dimensiuni ce sunt planificate pentru deschidere în următorii ani.

Proiectul Mobexpert Ploiești a implicat o investiţie de aproximativ 600.000 euro, noul magazin având o suprafaţă de 1.100 de metri pătraţi. Mobexpert dorește să ofere produse de calitate la un preț corect, care să îmbunătățească viața clienților și să le transforme casele în acasă.

Clienții Mobexpert vor putea de acum să comande online pe www.mobexpert.ro și să ridice comanda din magazinul din Ploiești. Magazinul va fi echipat cu ecrane digitale mari care vor facilita interacțiunea online; clienții se vor putea inspira, vor putea crea liste de cumpărături si, bineînțeles, vor avea posibilitatea de a plasa comenzi online sau în magazin. De asemenea, clienții vor beneficia de servicii de calitate superioară și mai ales de livrare rapidă.

„Ne bucurăm că am deschis anul acesta al doilea magazin Concept Store, magazin care sa aducă produsele și experinta de cumpărare din Mobexpert cât mai aproape de clienții noștri. Magazinul din Ploiești poate prelua cu ușurință comenzile clientilor din zonă și le poate livra în scurt timp din depozitele noastre centrale.”, a declarat Adelina Badea, CEO Mobexpert.

Mobexpert Ploiești: Prahova Value Centre, Piața 1 Decembrie 1918, nr.1

Magazinul Mobexpert din Ploiești este integrat în Prahova Value Centre, cel mai nou centru comercial din oraș, situat in Piața 1 Decembrie 1918, nr 1, în zona Gării de Sud. Magazinul va fi deschis de luni până duminică, între orele 9:00 – 21:00 și este deservit de o echipă operaţională de 15 persoane.

Mobexpert Ploiești, aceeași experiență și stil de amenajare

Deschiderea magazinului din Ploiești face parte din strategia de extindere a rețelei Mobexpert în România. Mobexpert va continua extinderea rețelei sale și în următorii ani, cu hipermagazine și magazine „Concept Store”.