in ,

Nordis Group începe lucrările de dezvoltare pentru cea de-a doua etapă a proiectului Nordis Mamaia

Nordis împreună cu reprezentanţi ai companiilor partenere au inaugurat începerea construcţiei care completează conceptul Nordis City. În final, proiectul se va concretiza în cel mai ambiţios ansamblu de 5 stele de pe litoral.

Nordis Mamaia reprezintă cea mai mare dezvoltare hotelieră şi rezidenţială din România, cu investiţii de peste 200 de milioane de euro. Prin acest demers, complexul va pune la dispoziţia turiştilor peste 3.000 de camere de hotel şi apartamente, dar şi peste 18.000 de metri pătraţi de spaţii comerciale. În cea de-a doua etapă este prevăzută dezvoltarea a 1160 de apartamente, 12 restaurante şi cafenele, dar şi asigurarea unei suprafeţe de circa 26.000 metri pătraţi de plajă pentru oaspeţi.

“Dincolo de a fi cel mai ambiţios proiect rezidenţial şi hotelier de pe litoralul românesc, Nordis Mamaia 5 este şi pariul nostru că şi în România poţi trăi o vacanţă la cel mai înalt nivel, fără compromisuri. Lucrăm cu furnizori internaţionali pentru cele mai bune materiale şi finisaje premium, iar lista de beneficii şi servicii a fost gândită astfel încât să satisfacă şi cele mai exigente cerinţe, fie că vorbim de familii şi atracţii pentru toţi membrii sau de cupluri, fie că vorbim de călătorii în scop de business. Cererea şi entuziasmul de până acum ne-au depăşit aşteptările şi ne motivează să perseverăm în ceea ce facem. Clienţii noştri au investit încredere în noi şi ne bucurăm că împreună punem România pe harta destinaţiilor premium”, a declarat Emanuel Poştoacă, fondatorul Nordis Group.

În prima etapă a ansamblului hotelier şi rezidenţial Nordis Mamaia 5 au fost dezvoltate patru corpuri a câte 12 etaje, dintre care două sunt dedicate zonei hoteliere şi însumează 712 camere de hotel, iar celelalte două sunt destinate locuinţelor rezidenţiale şi cuprind 620 de apartamente. Totodată, etapa 1 include şi cel mai mare SPA de pe litoralul românesc, cu o suprafaţă de peste 3.200 mp. Proiectul Nordis Mamaia este un real succes pe piaţa imobiliară, iar cifrele de vânzări o demonstrează: camere de hotel şi apartamentele de vacanţă din prima etapă s-au vândut în proporţie de 98%, iar proprietăţile din cea de-a doua etapă, lansate spre vânzare în luna august 2021, s-au vândut deja în proporţie de 38%.

Întreg complexul va fi deschis tot timpul anului şi va pune la dispoziţie o serie de servicii şi beneficii de cea mai înaltă calitate, de la o galerie comercială premium cu boutique-uri ale brandurilor premium până la cazino, o clinică de servicii medicale şi de kinetoterapie şi chiar o sală impresionantă de evenimente pentru concerte sau competiţii sportive. Locuirea în Nordis Mamaia 5 va oferi astfel toate facilităţile unui stil de viaţă la superlativ.

Odată cu dezvoltarea ansamblului, Nordis Group duce mai departe conceptul inovator adus pe piaţa din România, şi anume investiţia într-o cameră de hotel care generează bani pentru proprietar. Astfel, investitorii pot achiziţiona camere de hotel, care sunt ulterior închiriate de către dezvoltator şi fiecare proprietar va primi lunar o chirie fixă fără să mai aibă în grijă sarcinile conexe, cum ar fi întreţinerea spaţiului achiziţionat, închirierea către turişti sau perioadele fără flux de clienţi. Totodată, proprietarul are ocazia să se bucure şi de o vacanţă de 5 stele, timp de o săptămână, în fiecare an, inclusă în pachetul oferit de companie.

Modelul de business unic pe piaţa imobiliară din România, şi anume investiţia într-o cameră de hotel care îi aduce proprietarului un randament anual garantat de 7%, se regăseşte şi în ansamblurile Nordis Sinaia şi Nordis Braşov. Cele două proiecte din zona montană sunt concepute după acelaşi standard de confort şi calitate precum ansamblul de la mare, oferind toate facilităţile şi serviciile unui hotel de 5 stele.