in ,

IMMOFINANZ anunță finalizarea modernizării VIVO! Baia Mare. Investiție de 7 milioane euro

VIVO! Baia Mare marchează redeschiderea a peste 10.000 de metri pătrați din suprafața totală închiriabilă a centrului, prin inaugurarea a peste 10 magazine cu noi concepte de shopping și deschiderea unui magazin LIDL. Valoarea investiției totale este de aproximativ 7 milioane euro.

„În urma modernizării cu succes a centrului comercial VIVO! Cluj-Napoca în 2019, suntem extrem de încântați să redeschidem VIVO! Baia Mare, proaspăt modernizat, pentru a oferi clienților săi o atmosferă contemporană, servicii premium și o calitate îmbunătățită a vizitei. Acest proces consolidează poziționarea VIVO! Baia Mare ca principala destinație de shopping și distracție din Maramureș și face parte din strategia IMMOFINANZ de a ține pasul cu dorințele mereu în schimbare ale clienților săi și de a moderniza întreg portofoliul local de centre comerciale“, a declarat Fulga Dinu, Country Manager Operations IMMOFINANZ România.

Din 18 noiembrie 2021, parterul centrului comercial VIVO! Baia Mare – accesibil și din parcarea subterană – se redeschide într-un spațiu ultramodern de cumpărături și petrecere a timpului liber. Vizitatorii VIVO! Baia Mare sunt invitați să descopere noul magazin LIDL caree oferă zilnic clienților o largă varietate de produse, la cel mai bun raport calitate-preț, și să se bucure de pauze de shopping la noile cafenele din interior.

Creat pe baza dorințelor și a nevoilor în continuă schimbare ale consumatorilor, noul mix de chiriași acoperă principalele categorii de shopping: produse de larg consum – LIDL, La Casa (producător local); fashion – Various Brands, Colin’s, DeFacto, Kik; sport – Hervis Sports, Sport Vision; bijuterii – TEILOR, Sabrini; decorațiuni interioare – English Home; produse farmaceutice – Nordpharm, precum și produse bio și naturale – Dr. Green. Totodată, noi concepte de magazine se deschid în zona modernizată. Flanco, Animax, dm, OPTIblu și Sizeer își lansează magazinele în spații nou configurate, cu un design inovator.

VIVO! Baia Mare sărbătorește finalizarea procesului de renovare prin campania MAI NOI PENTRU VOI, un concept creativ care reprezintă valorile centrului comercial: respectul pentru tradiție, familie și modernitate. Astfel, în data de 18 noiembrie, centrul comercial invită vizitatorii care dețin un certificat verde să petreacă o zi memorabilă într-o atmosferă de sărbătoare cu muzică bună, baloane, fotografii senzaționale și multe alte surprize.

La VIVO! siguranța vizitatorilor și angajaților din centrul comercial reprezintă principala prioritate. Personalul de curățenie este mobilizat în permanență în acțiuni de igienizare și dezinfectare a suprafețelor de contact, toate acestea fiind urmărite în fiecare oră. De asemenea, au fost instalate dozatoare cu soluție dezinfectantă pentru mâini în zonele toaletelor și a restaurantelor și a fost reorganizată zona restaurantelor pentru a asigura o distanță optimă între mese.