in ,

NEPI Rockcastle începe construcția Vulcan Residence, primul proiect rezidențial din portofoliu

NEPI Residential, noua divizie de rezidențial a grupului NEPI Rockcastle, principalul investitor și dezvoltator de centre comerciale din Europa Centrală și de Est, anunță obținerea autorizației de construire și începerea lucrărilor la Vulcan Residence, cel mai nou complex de apartamente din zona 13 Septembrie, București.

Vulcan Residence va fi construit într-o singură fază, P+12 etaje, cu etajul 12 retras, și va avea 256 de apartamente (studiouri simple și duble, apartamente cu 2, 3 și 4 camere, precum și unități de tip penthouse pe două niveluri), toate beneficiind de terase generoase și un design modern. Arhitectura clădirii, construcția la cele mai noi standarde de sustenabilitate și eficiență energetică (nZEB), precum și finisajele moderne, contribuie la transformarea zonei într-una adaptată stilului de viață contemporan.

Proiectul va fi finalizat în trimestrul 3, 2023, iar investiția se ridică la aproximativ 22 milioane euro.

Vulcan Residence înseamnă <Aproape de toate>. Viitorii proprietari vor avea la îndemână toate facilitățile pentru o viață mai simplă și mai eficientă. Primul proiect NEPI Residential înseamnă o investiție proprie solidă, pe termen lung, și reflectă încrederea grupului în versatilitatea și atractivitatea proiectelor mixte – retail, birouri, rezidențial. Viitorul proiectelor rezidențiale este reprezentat de locuri și spații unde oamenii au acces facil la toate aspectele calitative care definesc stilul de viață contemporan”, a declarat Iulian Rusu, Head of NEPI Residential.

Poziționat între străzile Mihail Sebastian și Șoseaua Progresului, complexul rezidențial va pune la dispoziția viitorilor proprietari locuri de parcare subterane și supraterane, oferind și stații de încărcare pentru autoturisme, scutere și trotinete electrice. Locul de joacă din incinta complexului rezidențial, spațiile verzi și spațiile comerciale de servicii de la parterul clădirii sunt alte câteva beneficii ale noului proiect.

Zona unde se va construi Vulcan Residence este caracterizată de o comunitate tânără și dinamică, de o poziționare strategică, lângă centrul comercial Vulcan Value Center, la 10 minute de Piața Unirii și Palatul Parlamentului și în imediata apropiere a unor puncte de interes pentru tinerele familii precum creșe, grădinițe, școli și licee. Vulcan Residence beneficiază de o rețea excelentă de transport public local, iar Parcul Sebastian se află în imediata vecinătate a complexului, alături de Parcul Izvor, Parcul Carol și Arenele BNR, la mai puțin de 10 minute distanță, oferind opțiuni variate de petrecere a timpului în aer liber.

Pentru vânzarea acestui prim proiect rezidențial, NEPI Rockcastle a ales un parteneriat cu Crosspoint Real Estate, în calitate de agent exclusiv.

Suntem bucuroși să lucrăm cu NEPI Rockcastle în primul său proiect rezidențial. Vulcan Residence, ansamblu în care credem foarte mult, este definit de un raport calitate-zonă-compartimentare-preț excelent. Astfel, Vulcan Residence va ridica standardul experienței de locuire din Capitală datorită faptului că este, cu adevărat, aproape de toate facilitățile urbane”, spune Oana Popescu, Associate Director, Residential, Crosspoint Real Estate, consultantul care va gestiona vânzările proiectului.

Prețurile de lansare pornesc de la 64.500 EUR + TVA pentru studiouri cu o suprafață utilă totală de 44 mp și ajung până la 218.000 EUR + TVA pentru un duplex cu 4 camere, situat la ultimele două etaje ale complexului, cu scară interioară și cu o suprafață utilă totală de 146 mp.

Mai multe detalii despre proiect și beneficiile complexului Vulcan Residence sunt disponibile pe site-ul vulcan-residence.ro

Biroul de vânzari al proiectului este amplasat în interiorul parcării Vulcan Value Center, intrarea dinspre Șos. Progresului, iar vânzarea apartamentelor se face prin intermediul agenției Crosspoint Real Estate la numărul de telefon dedicat 0741VULCAN (0741.885.226).