in ,

Sarmis Capital a achiziționat o participație majoritară semnificativă în cadrul Corporate Office Solutions (COS)

Fondul de investiții Sarmis Capital a achiziționat o participație majoritară semnificativă în cadrul Corporate Office Solutions (COS), furnizor de servicii integrate de fit-out pentru spații de birouri din România.

Astfel, Sarmis se asociază cu Christophe Weller, acționar fondator și CEO COS.

Compania a fost înființată în ianuarie 1998 și operează prin birourile sale din București, Cluj-Napoca, Timișoara și Iași.
“Investițiile noastre sunt menite să susțină antreprenorii locali și proiectele lor interesante de afaceri. Vedem un potențial foarte mare în sectoare variate de activitate și ne dorim să contribuim la crearea de campioni locali și regionali din România și țările învecinate”, susțin reprezentanții Sarmis.

Sub noua structură de acționariat, COS își propune extinderea modelului de business către clienți din noi sectoare (sănătate, educație, ospitalitate) și geografii, atât organic cât și prin achiziții strategice.
Sarmis Capital este un fond independent de private equity înființat în 2019, investind în general cel puțin 10 milioane euro per tranzacție, în pachete majoritare de acțiuni ale companiilor de dimensiuni medii.
Membrii echipei au investit deja peste 200 milioane euro în 15 tranzacții în România. Fondatori sunt Cezar Scarlat (anterior Partener Senior și lider al biroului din România al fondului Abris Capital Partner), Bogdan Pătrașcu (anterior consultant la PWC), Viorel Scarlat (anterior Senior Investment Manager în cadrul departamentului de Private Equities al Abu Dhabi Investment Authority), Cătălin Oroviceanu (anterior Director Juridic pentru diverse companii din portofoliul fondurilor de private equity).