in ,

ANTISEL închiriază 950 de mp de spații în RAMS Business Center, într-o relocare asistată de Crosspoint Real Estate

Compania Antisel, jucător pe piața de biotehnologie și diagnosticare medicală, a închiriat 950 de mp de spații de birouri și de depozitare în clădirea RAMS Business Center, într-o relocare consultată de Crosspoint Real Estate.

RAMS Business Centre, un centru de afaceri cu peste 50 de chiriași va găzdui noile birouri ale Antisel, cu o suprafață de 600 de mp. Pe lângă spațiul de birouri, Anatisel a mai închiriat aici și 350 de mp de spații de depozitare, contractul fiind încheiat pe o perioadă de cinci ani. “Mă bucur că am avut oportunitatea de a asista întreaga țranzactie, consultând ambele părți în acest proces complex de relocare, cărora le mulțumesc pentru încredere. Având în vedere că nevoile companiei Antisel au fost pe două paliere, atât birouri cât si spații de depozitare, Rams Business Centre a devenit soluția potrivită pentru activitatea Antisel”, explică Florina Grosu, Senior Account Manager, Crosspoint Real Estate, consultantul care s-a ocupat de tranzacție.

Noul sediu Antisel corespunde, astfel, tuturor cerințelor companiei, care are ca scop extinderea activității, iar zona foarte bine conectata va ajuta atât la accesul facil al angajaților companiei, cât și la optima depozitare a echipamentelor. „Datorită ritmului ridicat de dezvoltare al organizației noastre, ne-am confruntat recent cu provocarea de a ne muta toate activitățile într-o singură locație. Consultantul nostru a înțeles întocmai natura funcționalității din industria noastră, dar și complexitatea operațiunilor noastre, identificând rapid locația ideală pentru noul nostru sediu. În prezent, sediul este în curs de renovare și ne vom muta în următoarele luni, încrezători că am găsit în RAMS o soluție solidă, pe care se va baza în continuare expansiunea noastră. Îi mulțumim Florinei, partenerul nostru în Crosspoint, care a fost ghidul și navigatorul nostru, pe tot parcursul acestui proces important pentru noi”, spune Stergios Karamotros, CEO Antisel.

Centrul de afaceri RAMS Bussiness Center stabileşte permanent noi standarde în designul şi în managementul clădirilor de birouri din Bucureşti. “Proiectat pentru a satisface exigenţele deosebite ale companiilor naţionale şi internaţionale, RAMS Bussiness Center oferă un mediu excelent de muncă, dar şi soluții complementare pentru companii precum Antisel, care facilitează o mai bună funcționare a afacerilor, punând într-un singur loc toate operațiunile sale. Le mulțumim celor de la Antisel că s-au alăturat comunității noastre şi sunt convins că obiectivele companiei vor fi satisfăcute din noul lor sediu, dar și Florinei, consultantul nostru, pentru o excelentă colaborare”, a declarat Sergiu Ioanovici, Managing Partner RAMS.

Despre Crosspoint Real Estate

Fondată în 2005, compania Crosspoint Real Estate oferă atât servicii de tranzacționare și consultanță pentru domeniul imobiliar, cât și solutii financiare necesare marilor investitori, pentru toate tipurile de proprietăți: birouri, retail, industrial, terenuri, hoteluri și rezidențial. Crosspoint Real Estate este asociatul internațional Savills în România, una dintre cele mai mari companii de real estate la nivel mondial, fondată în 1855 – cu venituri de peste 1,74 mld GBP generate în 2020.

Despre Antisel

ANTISEL este o companie fondată în anul 1967 de Apostolos Selidis și activează în domeniul biotehnologiei și diagnosticării medicale, ANTISEL fiind astăzi o organizație internațională cu o poziționare unică pe piață. Compania și-a extins parteneriatele și acoperă acum întregul teritoriu al sud-estului Europei. Cu toate acestea, valorile și principiile noastre fundamentale au rămas neschimbate încă de la prima zi a ANTISEL. De mai bine de 40 de ani ascultăm clienții noștri, împărtășim preocupările lor, precum și entuziasmul lor și ne angajăm toate eforturile pentru a îi ajuta, ca aceștia să facă diferența.

Despre RAMS

RAMS Business Center din Șos. Dudești-Pantelimon nr. 42, este o clădire de birouri de clasă A, care contribuie la confortul şi imaginea chiriaşilor săi, asigurând persoanelor care lucrează sau vizitează această clădire o experienţă plăcută şi civilizată. Clădirea este situată în imediata vecinătate a Hypermarketului Cora Pantelimon şi la doar 5 minute de Autostrada Bucureşti – Constanţa şi linia de centură a Capitalei, iar datorită poziţionării sale poate fi accesată şi de camioanele de mare tonaj – fără plata de taxe către Primăria Bucureşti – un avantaj important în cazul relocărilor de mari dimensiuni. RAMS Bussiness Center beneficiază de o excelentă amplasare, cu acces auto şi pietonal facil – datorită diversităţii mijloacelor de transport în comun din zonă (metrou – staţiile Republica şi Pantelimon, tramvai – liniile 14, 46, 55, autobuze – liniile 146, 147, 246, 346, 401, 410, 429, 430, 459, 461, maxi taxi – 701, 717). Dar datorită accesibilităţii imediate spre centrul Capitalei – datorită bulevardelor largi, care permit accesul spre şi dinspre RAMS Bussiness Center, atât spre şi dinspre centrul Capitalei, axa Unirii – Victoriei, cât şi spre şi dinspre Aeroporturile Băneasa şi Otopeni, pe axa Pipera – Fundeni.