in ,

Începe Târgul Național Imobiliar TNI 10-12 septembrie 2021 Palatul Parlamentului, Sala Unirii

Primul târg imobiliar organizat în ultimii 2 ani începe VINERI, 10 SEPTEMBRIE, ORA 10.00 la Palatul Parlamentului, Sala Unirii. Târgul Național Imobiliar TNI are loc până duminică, 12 SEPTEMBRIE și reunește peste 20.000 de oferte imobiliare de locuințe noi și vechi, vile, case de vacanță, terenuri, spații de birouri din București, ILFOV, Constanța, Timișoara, Valea Prahovei, Dubai, Spania și Cipru.

Brandul TNI este internațional și se bucură de încrederea și sprijinul celor mai importante organizații imobiliare din lume: NAR – National Association of REALTORS® și CEPI-European Association of Real Estate Professions în calitate de Parteneri Internaționali. NAR este asociația fondată în 1908 ce deservește mai mult de 1.500.000 de profesioniști imobiliari din Statele Unite și din întreaga lume, iar CEPI este organizația internațională înființată în Bruxelles în 1990 cu scopul de a sprijini tranzacțiile imobiliare europene și transfrontaliere prin dezvoltarea activității profesioniștilor imobiliari. Prin aceste colaborări ne dorim promovarea oportunităților de investiții în afara țării și ridicarea standardelor pieței imobiliare din România la nivel internațional

TNI: 2021 marchează o schimbare de paradigmă în piața imobiliară

Ediția Târgului Național Imobiliar TNI din 10-12 septembrie va fi una specială pentru că reprezintă prima expoziție de profil organizată după o pauză de 2 ani și marchează o schimbare de paradigmă în piață. Cerințele și preferințele cumpărătorilor de proprietăți rezidențiale s-au schimbat, iar prețurile materialelor de construcție au crescut semnificativ, influențând și prețurile finale ale imobilelor. În acest context în care se înregistrează o creștere a interesului pentru achiziția de locuințe proprii, târgul imobiliar organizat în București la Palatul Parlamentului vine în ajutorul publicului cu cele mai avantajoase oferte din piață.

Pentru că siguranța și sănătatea vizitatorilor și expozanților noștri este foarte importantă pentru noi, evenimentul este organizat cu respectarea tuturor măsurilor legale de combatere și stopare a răspândirii Covid 19. Astfel, vizitare târgului va fi similară cu o vizită la mall, fiind obligatorii: purtarea măștii de protecție, controlarea temperaturii la intrare și distanțarea. În plus, am dezvoltat aplicația de mobil TNI ce facilitează schimbul datelor de contact dintre vizitatori și expozanți rapid, sigur și fără contact direct, iar pentru că această ediție TNI este specială, accesul vizitatorilor la târgul imobiliar se va face GRATUIT în baza QR codului generat de aplicația de mobil TNI.declară Cristina BERCEA- PR Manager Târgul Național Imobiliar.

Portofoliu variat, lansări de proiecte noi, premii și surprize pentru vizitatorii TNI

Vizitatorii au acces în cadrul expoziției la proprietăți pe toate gusturile, bugetele și nevoile: apartamente premium în centrul capitalei, proprietăți de tip boutique, imobile exclusive în nordul capitalei, apartamente low-budget, penthouse-uri, construcții pe structură metalică, case de vacanță la munte sau la mare și oportunități de investiții în Dubai, Spania și Cipru.

În contextul redeschiderii evenimentelor cu public numeros, vestea organizării primului târg imobiliar din ultimii 2 ani a fost foarte bine primită de agențiile imobiliare și dezvoltatori, ce au luat rapid decizia de a participa la expoziției, semnalând importanța reconectării în persoană cu liderii industriei imobiliare și publicul interesat de achiziții imobiliare.

Pentru noi, REMAX Action, reluarea târgurilor imobiliare este un semnal foarte bun, de revenire la business-ul față în față cu oamenii, așa cum se cuvine în imobiliare. Vom sărbători aceasta revedere prin numeroase surprize pentru vizitatorii standului Remax Action din cadrul TNI. Voi dezvălui acum doar una dintre ele: primul client care contractează un apartament în cel mai mare complex rezidențial din București – Aqua City, complex pe care îl reprezentăm – va primi o bucătărie complet utilată. Îi așteptăm la stand și pe cei mai puțin hotărâți pentru că agenții REMAX Action îi vor ajuta să își definească nevoile și, ulterior, le vor găsi locuința care se potrivește cel mai bine stilului lor de viață. ” declară Adrian Rus, Broker/Owner REMAX Action București

Printre companiile ce participă la ediția specială TNI 2021 se numără: HILS Pallady Apartments, Lac Străulești Condominium, Prime Realty Marbella, Cihanara Tourism & Investment, Emax Real Estate, EnVogue Residence, Axxis Nova, Timpuri Noi Residence, Plaza Residence, Metropolitan Residence, Tomis Villa, Campeador Residence, Central Address Residence, Panorama City, Otopeni City Garden, Premier Imobiliare, In Rezidential, Regie Residence, Star Development, Drumul Taberei Residence, Greeno Boutique Apartments etc.

Lista completă de expozanți este disponibilă în aplicația de mobil TNI.

Sustenabilitate la TNI

La Pavilionul Green Homes organizat în cadrul târgului imobiliar investitorii și dezvoltatorii pot afla direct de la echipa Romania Green Building Council cum pot certifica precum “Locuințe Verzi” ansamblul rezidențial pe care îl construiesc, care poate deveni eligibil pentru “Creditul Ipotecar Verde”. De asemenea, potențialii cumpăratori ai unei astfel de locuințe certificate pot afla mai multe informații despre cum pot accesa un “Credit Verde” cu condiții preferențiale oferit de băncile partenere și finanța astfel achiziționarea unei locuințe de calitate superioară, cu un confort sporit, având costuri mai mici la energie și reparații, alături de beneficii importante pentru sănătate.

TNI: Târg imobiliar cu finanțare inclusă

Pentru a veni în sprijinul cumpărătorilor și a facilita tranzacțiile imobiliare, târgul imobiliar din acest weekend cuprinde și soluții financiare oferite de instituții financiare. În perioada 10-12 septembrie la Palatul Parlamentului, vizitatorii TNI primesc consultanță financiară gratuită în vederea obținerii de credite avantajoase de la reprezentanții: OTP Bank, Raiffeisen Bank, Libra Internet Bank, Start Finance și The Money Advisors, Persoanele ce doresc să achiziționeze locuințe eficiente energetic sau să reabiliteze o locuință pentru a deveni eficientă economic, pot aplica în cadrul TNI pentru un Credit Imobiliar Verde.

ACCES TNI : Intrare gratuită cu APLICATIA mobilă “TNI”

Vizitatorii TNI au acum ACCES GRATUIT la târgul imobiliar din 10-12 septembrie cu aplicația de mobil “TNI” disponibilă pe GOOGLE PLAY și APP STORE! TNI” este PRIMA APLICAȚIE MOBILĂ dedicată unui eveniment imobiliar, prin care organizatorii vin în ajutorul VIZITATORILOR cu ULTIMELE NOUTĂȚI ȘI INOVAȚII, ajutându-i pe aceștia să aibă acces cât mai facil la informații și la contacte nemijlocite cu dezvoltatorii imobiliari de interes. Descarcă ACUM aplicația TNI și INTRI GRATUIT!

Cea de-a 31-a ediție a TNI reunește ansambluri rezidențiale în exclusivitate, lansări de proiecte imobiliare și un program de prezentări, CONFERINȚE și networking dedicate specialiștilor și publicului larg.

Pentru detalii despre ediția TNI din 10-12 septembrie vă invităm să descărcați aplicația de mobil TNI disponibilă gratuită pentru Android și IOS. Mai multe informatii : www.targulnationalimobiliar.ro

Organizator: BDOBC Business Center