in ,

CERTION, investiţii de peste 45 milioane euro în următorii patru ani

Staţiunea Neptun-Olimp a demarat procesul de dezvoltare a unui “litoral smart”, care utilizează în mod inteligent potenţialul de la Marea Neagră prin introducerea de concepte noi, menite să răspundă cererii pentru experienţe şi servicii de calitate. Compania CERTION, condusă de Cătălin Scripcaru, Cezar Ionescu şi Bogdan Căruntu, a anunţat investiţii totale de peste 45 de milioane de euro pentru următorii patru ani. CERTION are în plan dezvoltarea a patru proiecte rezidenţiale ce vor avea un rol semnificativ în revitalizarea zonei Olimp-Neptun şi vor permite valorificarea experinţei litoralului pe întregul an.

Bogdan Căruntu, Director de Creaţie CERTION, a declarat: “Credem că de aici, de la Olimp-Neptun, se poate schimba întreaga paradigmă a modului în care experimentăm litoralul. Nu trebuie să ne limităm la cele câteva luni de sezon, pentru că zona este atractivă întregul an. Pregătim încă din această fază infrastructura necesară pentru schimbările care vor urma: parteneriate cu branduri puternice din HORECA, cu operatori de retail (fashion, accesorii etc), operatori de servicii de wellbeing şi SPA. Toate aceste parteneriate vor completa ansamblul de facilităţi atât pentru cei interesaţi de o vacanţă pe termen scurt, cât şi pentru cei care îşi doresc să devină rezidenţi sau să realizeze o investiţie cu valoare adăugată”.

Cele 4 proiecte CERTION sunt Vogh Olimp – aflat în construcţie, Galileo – care se pregăteşte de startul construcţiei, Lago Neptun şi Pharos Olimp, care urmează să fie lansate în perioada următoare.

Oficialii companiei CERTION au precizat că, în următorii zece ani, au în plan atingerea unui target de 10.000 de apartamente şi iau în calcul extinderea pe piaţa externă.

CERTION consolidează relaţia cu partenerii, investitorii şi cumpărătorii printr-un spaţiu dedicat exclusiv interacţiunii cu aceştia: CERTION Summer Lounge din Olimp, care marchează şi o inovaţie în procesul de vânzăre din real-estate. Un one-stop shop la faţa locului, unde toţi cei interesaţi, cumpărători şi nu numai, sunt ghidaţi pas cu pas prin proiectele dezvoltate de CERTION, experimentează stilul de viaţă şi îşi pot alege viitoarea destinaţie – locuinţa de la mare, apreciază reprezentanţii companiei.

VOGH Olimp este un proiect rezidenţial premium. Gândit integral ca un spaţiu de respiro, de linişte, de contemplare, deţine una dintre cele mai bune locaţii de pe malul românesc al Mării Negre. Clădirea de 13 etaje este alcătuită din 181 apartamente proiectate cu terase spaţioase, oferind vederi spectaculoase.

VOGH oferă toate facilităţile unui hotel de 5 stele, precum piscină infinity de 200 mp cu sky bar, situată la etajul 11, disponibilă exclusiv pentru comunitatea VOGH şi oaspeţii acestora, zonă de lounge şi o cafenea de tip coffee library, prima bibliotecă de cafenea din România. De asemenea, ansamblul rezidenţial va avea o zonă de tip DROP KIDS, cu program prelungit, iar o altă facilitate de care dispune este complexul Light Beauty & SPA aflat în aceeaşi zonă, la parterul imobilului, cu program de servicii non-stop.

Proiectul cuprinde mai multe dimensiuni de apartamente, precum apartamente de două sau trei camere, unităţi de tipul camerelor de hotel şi patru duplexuri situate la ultimele două niveluri ale clădirii.

Galileo Summer Resort, localizat în Neptun, a ales să se inspire din specificul locului şi să exploateze la maximum beneficiile pe care spaţiul, amplasarea şi tipologia turistului le oferă în vederea creării unui spaţiu ALL FUN INCLUSIVE.