in ,

Cosmopolit, Best Premium Residential Developer în cadrul Galei Investing in Property

Ghidați de crezul în soluții all-in-one, începând cu proiectarea și execuția proiectului până la definirea elementelor de design interior, Cosmopolit și-a propus să ofere cea mai bună experiență de real-estate din România.

În cei 7 ani de când se regăsesc pe piața imobiliară premium, Cosmopolit a creat șase proiecte imobiliare, cu direcții inovative. Echipa, formată din oameni tineri și pasionați, construiește mai mult decât clădiri recunoscute pentru unicitatea identității și reputația de inovație constantă.

Primele trei proiecte, însumând 187 unități locative și 18 spații comerciale sunt deja finalizate și în uz. Calcarului 19B a fost trend setter prin arhitectura deosebită și designul unic, Mihai Viteazul 6 – ansamblu central, gândit să ofere accesul rapid la inima orașului, dar și să creeze acea oază de liniște pe care cu toții ne-o dorim acasă și complexul Magnolia – un proiect ambițios și inovativ într-una din cele mai căutate zone ale Brașovului – cartierul rezidențial Rădăcău.

Ultimii doi ani au adus cu ei lansarea a trei proiecte noi, aflate acum în faze diferite de dezvoltare, două dintre acestea fiind amplasate în zona centrală a Brașovului, la doar 5 minute de Piața Sfatului. Ultimul proiect lansat, Cosmopolit Zenit, este cel mai amplu ansamblu de până acum, cu un total de 227 de apartamente și 7 spații comerciale, reprezentând o întregire a cartierului Răcădău.

Ceea ce aduce Cosmopolit în plus este dimensiunea emoțională și statutară a unui stil de viață premium:

Fiecare business de valoare are o poveste: un produs nou, o idee care ar putea schimba lumea, o abordare care să le îmbunătățească viața clienților. Noi ne vom ajuta clienții să ajungă la această poveste și să-și găsească identitatea și confortul prin produsele pe care le achiziționează.” afirmă Mihaela Biriș, Marketing Manager Cosmopolit.