in ,

Nordis Group plănuiește să se listeze la Bursa de Valori București

Dezvoltatorul Nordis Group, specializat în ansambluri hoteliere și rezidențiale de lux, plănuiește să listeze o emisiune de obligațiuni la Bursa de Valori București la finalul lui 2022.

Tot ca planuri de viitor, dezvoltatorul vizează și extinderea în stațiunile de pe piața locală, dar și în afara granițelor. Ca piețe externe, interesante pentru dezvoltator sunt Grecia, Austria, Turcia, tot în ideea de a vinde către români.

“Oricărui român care a fost în Grecia i-ar surâde ideea de a avea o proprietate acolo. Sunt interesante ca piețe pentru dezvoltatorii români, pentru că, spre exemplu în Austria autoritățile te ajută foarte mult, tot ce înseamnă procesul de autorizare este unul relativ simplu, necomplicat și fără surprize neplăcute pe parcurs și condițiile de finanțare sunt foarte simple și ieftine”, explică fondatorul Nordis Group referitor la extinderea pe piețele externe, potrivit Forbes.

Pe de altă parte, antreprenorul consideră că pandemia a ajutat extrem de mult piața imobiliară per ansamblu, dar mai ales sectorul hotelier de leisure. 

Recent, Nordis Group a demarat un nou proiect rezidențial în București, proiect cu o valoare de 15 mil. euro, ce va avea o suprafață de aproximativ 9.000 de metri pătrați și va fi compus din 51 de apartamente rezidențiale. Proiectul are ca termen de finalizare luna decembrie 2022.

În plus, Nordis Group a desfășurat în urma cu 10 zile primul eveniment la sediul Nordis Mamaia, moment care a marcat inaugurarea zonei de lobby, cafenea și galerie comercială de care turiștii și rezidenții se vor bucura în cel mai exclusivist ansamblu de pe litoralul românesc.