in ,

Case Mexi, în creștere continuă

După cum știm, construcția unei case presupune multă muncă, un buget considerabil și mult timp investit. Ideea de a începe o construcție de la zero poate părea imposibilă pentru multă lume, și nu doar aspectul financiar este cel care împiedică acest vis. Case ieftine nu se găsesc, iar forța de muncă și timpul trebuiesc puse și ele în balanță, însă specialiștii CASE MEXI ne ajută din acest punct de vedere. Beneficiind de o echipă tânără și dinamică de proiectare și prin experiența dobândită de-a lungul anilor în proiectarea de modele de case la un preț avantajos, compania CASE MEXI asigură garanția unei proiectări realiste, atât din punct de vedere arhitectural, cât și al costurilor ulterioare de ridicare a construcției.

Casele MEXI® sunt construite pe structuri metalice, produse cu tehnologii inovatoare. Cu ajutorul unor structuri de rezistență din profile de ultimă generație, Casele MEXI® reprezintă o alternativă rezistentă la cutremure, pentru a rezista mai multor generații. În această idee, MEXI® oferă garanție pe viață pentru fiecare construcție.

Despre succesul companiei și despre construcția acestui tip de case ne-a povestit si domnul Dorel Cherecheș, reprezentantul companiei CASE MEXI, în cadrul În cadrul emisiunii Legile Afacerilor, difuzată LIVE, pe Profit TV, pe 17.06.2021.

În cadrul emisiunii au fost atinse, de asemenea topicuri de larg interes pentru piața imobiliară din România. De la tendințele pentru construcțiile Green, la evoluția per total a pieței de imobiliare post pandemie, inclusiv a prețurilor materialelor de construcții.