in

Reynaers Aluminium România a deschis 3 noi showroom-uri

Prezentă pe piața locală din 2006, Reynaers Aluminium România, parte a liderului european Reynaers pe segmentul soluțiilor de aluminiu și oțel pentru sectorul de construcții, a cunoscut o creștere rapidă pe piața de profil, produsele adresându-se proiectelor rezidențiale, comerciale, office, precum și celor industriale. Printre lucrările de referință se numără Oregon Park, Promenada Mall, Afi Business Park, Amber Gardens sau Țiriac Tower. Compania continuă și în 2021 dezvoltarea pe plan național prin inaugurarea a trei noi showroom-uri, la Iași, Cluj-Napoca și Timișoara. Prin aceste noi investiții compania își consolidează poziția pe piața locală.

Cele trei noi showroom-uri Reynaers Aluminium au fost inaugurate în prima jumătate a lunii iulie și sunt special concepute pentru a deservi firmele de arhitectură, dezvoltatori, investitori, antreprenori generali, fabricanți și, totodată, beneficiarii finali.  Noile spații continuă seria de investiții destinate expansiunii și dezvoltării pe plan local, plan ce a debutat în 2019, prin relocarea companiei în sediul actual din București, care include și un showroom de cca. 200 mp.

Conform informațiilor oferite de Daniel Popa, Country Manager Reynaers Aluminium România, în acest moment, cele mai multe cereri se înregistrează pe segmentul rezidențial, iar solicitările actuale vizează în special sistemele pentru ferestre și uși (50%), pereți cortină (30%) și uși glisante și pliante, alături de produse complementare (20%).

Locațiile Reynaers combină atât aspectele tehnice, cât și cele de design specifice brandului și acomodează mostre scara 1:1 de uși, ferestre, pereți cortină, uși glisante, colțari, precum și cea mai recentă gamă de accesorii. Toate acestea sunt prezentate într-o paletă diversă de culori în armonie cu noile tendințe arhitecturale. De asemenea, datorită preluării distribuției Forster în România, în noile showroom-uri se pot găsi și mostre din oțel ale acestor produse.

În plus, în showroom-ul din București, vizitatorii pot testa și o aplicație de simulare virtuală, ce permite vizionarea viitorului proiect încă din faza de concept.

În ceea ce privește planurile de expansiune, compania are în continuare în plan dezvoltarea pe plan național, iar premisele bune din piață determină și încheierea unor noi contracte privind integrarea soluțiilor Reynaers în proiectele dezvoltate anul acesta în România.

Reynaers Aluminium România a fost desemnat în 2020 cel mai bun furnizor de materiale din industria de real-estate în cadrul galei CIJ Awards, unul dintre cele mai importante evenimente dedicate industriei imobiliare.