in , ,

Cordia, parte a grupului Futureal, unul dintre cei importanți dezvoltatori imobiliari și investitori din Europa Centrală și de Est continuă expansiunea

Cordia, parte a grupului Futureal, unul dintre cei importanți dezvoltatori imobiliari și investitori din Europa Centrală și de Est, își propune să investească în România 140 de milioane de euro.

La finalul primului trimestru din 2021, Cordia avea, pe toate piețele pe care activează, un portofoliu de 3.500 de unități în construcție și peste 13.700 de unități în pregătire și în proces de achiziție în proiecte rezidențiale

În prezent, se află în plină dezvoltare faza a doua a proiectului Parcului20, din nordul Bucureștiului, zona Expoziției, cu 220 de apartamente.

Parcului20 este un ansamblu al noilor cereri în materie de spațiu de locuit, cu o grădină privată de peste 3.000 metri pătrați, care include zone de relaxare, grădină yoga, zona de exerciții. La mai puțin de 100 metri se află un parc cu vegetație și un loc de joacă pentru copiii, plus un nou centru WorldClass ce se va deschide la 400 metri distanță de proiect.

Potrivit Forbes.ro, investiția totală pentru proiectul Parcului20 este de 40 de milioane de euro și este destinat segmentului mediu-superior.

Complexul dispune de apartamente cu doua, trei sau patru camere, duplex-uri sau garsoniere, toate dotate cu sistem smart home integrat, încălzire în pardoseală, stații de încărcare mașini electrice, grădină privată de 3000 mp, parcări pentru mașini și biciclete.