in , , ,

Alin Niculae, proprietarul Oscar Downstream, pregătește un nou ansamblu rezidențial în fața Plaza România

Potrivit Profit.ro, proprietarul celui mai mare distribuitor independent de motorină din România, Alin Niculae va dezvolta un complex rezidențial cu 455 de apartamente la intrarea în pasajul Lujerului din Sectorul 6 al Capitalei.

Niculae a cumpărat în 2018, prin firma Akcent Land Development, un teren în suprafață de 10.200 de metri pătrați de pe strada Lujerului, nr. 19,  în cadrul unei licitații organizate de Primăria Comunei Chiajna. Prețul de pornire al licitației a fost de 6,5 milioane de lei, respectiv 642,5 lei/metru pătrat. Pe acest teren a fost acum proiectat un bloc cu 4 tronsoane structurat pe subsol, parter și 11 etaje în care vor fi amenajate 455 de apartamente și 490 de locuri de parcare (358 subterane). Costul construcției și al manoperei au fost estimate la 61,4 milioane lei.

Citește mai mult la: https://www.profit.ro/povesti-cu-profit/real-estate-constructii/foto-alin-niculae-proprietarul-oscar-downstream-pregateste-un-nou-ansamblu-rezidential-chiar-in-fata-parcarii-mall-ului-plaza-romania-20303806